2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک

189 بازدید | 29 پست

قبلم رفتم از احکام میپرسم الان باید چیکار کنم میگه برو بفروشش راحت شی

آره برای تویی که هیچ وابستگی به حیوون خونگیت نداری شاید راحت باشه این حرف میخواستم بدونم اگه تو هم جای من توی این شرایط سخت بودی و این حیوون تموم دلیل زندگیت بود بازم این حرف رو میزدی

جای اینکه مبلغ دین باشن و آدم رو به اسلام مشتاق کنن بیشتر آدم رو زده میکنن نمیدونم اینا کارشناس احکامن یا یه چی دیگه....

با این راه حل دادنشون.

Sorry ...i don't care about that.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قلبت رو خوندم. نمیتونی یه اتاقی داشته باشی که خرگوشت اونجا نره؟ و لباسایی که از اون اتاق بیرون نبریشون

اینجوری شاید جواب بده

و واقعا بهت تبریک میگم به خاطر سرسختیت تو اعتقاداتت

تاپیک قلبت رو خوندم. نمیتونی یه اتاقی داشته باشی که خرگوشت اونجا نره؟ و لباسایی که از اون اتاق بیرون ...

نمیدونم چجوریه به همه جا موهست درحالی که بیچاره نابینا هست کلا توی دو تا اتاق میره چون نمیبینه

خرگوش

خرگوش که نجس نیست هست موقع تمیز کردن لونش ی لباس جدا بپوش واس اون کار که نجسیش مدفوعشو میگم ب لباس دیگت برخوردی نداشته باشه

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

ممنونم باز خودمون خیلی مهربون تر و دلسوز تریم تا این کارشناس های احکام ممنونم عزیزم

اون احتمالا راحت ترین و بی دردسر ترین راه رو پیشنهاد داده. به قول شما وابستگی عاطفی رو در نظر نگرفته

خرگوش که نجس نیست هست موقع تمیز کردن لونش ی لباس جدا بپوش واس اون کار که نجسیش مدفوعشو میگم ب لباس د ...

میگه موش نجسه کاش میگفت مدفوعش یا چیز دیگه اش آخه مو رو هرکاری کنه میریزه بیچاره اینم کوره دیگه بیشتر استرس میگیره و ریزش داره

عزیزم هر کی هر چی گفت که شما فورا ننباید از دین زده بشی که !

این حرف مصرفش توهمین فضای مجازی دنیاست در اخرت مورد قبول نیست

احکام رو هم نمیشه طبق سلایق و میل افراد تغییر داد کم و زیاد کرد

حد و حدودها مشخصه و گاهی اوقات ادما هم باید تغییر و انعطاف به خرج بدن

از نظر اسلام جای حیوون تو خونه نیست .خرید و فروشش به این نحوی که الان برقراره که باعث زجر و اسیب به حیوانه اخلاقی و حلال نیست

در این موارد . اگه هر کی طبق خواسته و میل خودش یه جایی از بایدنبایدهای دین رو عمل کنه جاهای دیگه رو نه یا تغییر بده مثلا ایا به نظرت چیزی از اصل دین باقی مونه ؟ دین دچار تحریف نمیشه ؟

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

اون احتمالا راحت ترین و بی دردسر ترین راه رو پیشنهاد داده. به قول شما وابستگی عاطفی رو در نظر نگرفته

در حالی که بهش گفتم ها بعد میگه نه بفروش به آرامش میرسی خدانگهدار همین قدر راحت....یعنی حرصم گرفته

عزیزم هر کی هر چی گفت که شما فورا ننباید از دین زده بشی که !این حرف مصرفش توهمین فضای مجازی دنیاست د ...

الان به نظرت کی میاد یه حیوون نابینا رو میخره بعدشم شما بودید چیکار میکردی الان بخاطر این موضوع من باید این بیچاره رو بندازم بیرون ؟!

پس انسانیت و رحم چی میشه خودم چی میشم من بدون اون میمیرم تموم دنیامه باور کن تا نداشته باشی نمیفهمی چی میگن

شرایطم اونقدری سخت هست که تمام چیزی که برای زنده موندن بهش چنگ زدم همینه

خب اخه راهی نیست منم خودم اینقدر دلم میخواد گربه بیارم ولی دقیقا به خاطر همین مشکل مو نمیتونم یا باید بیخیال احکام شیم و به قول معروف روزه ی شک دار بگیریم یا بیخیال حیوون خونگی. من مورد دوم رو انتخاب کردم. حالا شما آوردی وابسته شدی کارت خیلی سخته.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.