2777
2789
عنوان

بعد دو روز جوابمو داده

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست
حتی یه ببخشید خشک و خالی هم نگفته!!!میخوام ادبش کنم، چیکار کنم؟جوابشو ندم؟ یا مثل خودش بعد مدت طولان ...

مثل خودش رفتار کن

دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بیشعوری رو بهش هدیه بدید

قطعا یه روز اینکارو میکنم 😒 کاش اولین بارش بود میگفتی حتما کاری پیش اومده در صورتی که اون موقع هم آدم باید یه ببخشید بگه

ولی این عادتش شده و ما روابطمون جوری هست باید باهم در ارتباط باشیم و ریخت نحسشو هر چند وقت یه بار هم میبینم

قطعا یه روز اینکارو میکنم 😒 کاش اولین بارش بود میگفتی حتما کاری پیش اومده در صورتی که اون موقع هم آ ...

متاسفانه بعضیا گاون.فک میکنن دیر جواب بدن خیلی مهم بنظر میان

کاربر مرد

والا طومار ک براش ننوشته بودم یه خط جمله بود، یعنی یه دقیقه هم وقت نداشته؟؟؟ خیلیم کلاس میزاره فکر م ...

شاید متوجه نشده ندیده

من همه پیاما رو چک نمی کنم

بعضی وقتا یادم میره جواب بدم

شما زیادی حساسی

کاربر آقا

برای منم همین طور شد با اینکه عذر خواهی کرد و دلیل داشت برای همیشه کات کردم

الان میگی چرا

چون هر دفعه بهش پیام میدادم اینجوری میکرد با اینکه میدونستم راست میگه ولی خودمو از این چرخه ی تکراری کشیدم بیرون برای همیشه

قرار نیس جواب همە رو سرموقع بدیم منودوستم بعضی وقتا یکی دوروز بعدش سین میزنیم مثلا میبینی کار پیش می ...

همه که مشتری ندارن!!!

من خودم شاغلم و البته که مشغله ها فرق داره ولی آخه یکی دو روز بعد سین کنی؟! یه کلمه نگی ببخشید کار داشتم؟ ببین شما سرت شلوغه بعضیا عمدا اینکارو انجام میدن دیدم که میگم

برای منم همین طور شد با اینکه عذر خواهی کرد و دلیل داشت برای همیشه کات کردم الان میگی چرا چون هر دفع ...

اینم همینطوره هر سری دیر جواب میدها

ین دفعه دیگه شورشو در آورده بعد دو روز و بدون هیچ عذرخواهی!!!! 😒واقعا ناراحت شدم حس اضافی بودن گرفتم

خیلی وقتا پسرم پیاما رو باز میکنه

مجرده!! تو یه گروهی پلاسه همش حرف مفت میزنه با یکی حوصله داره نزدیک 1 ساعت حرف بزنه ولی من که کلا یه خط جمله بیشتر ننوشته بودم بعد دو روز جواب میده

و حیفففف که مجبورم تحملش کنم چون روابطمون جوری هست که باید در ارتباط باشیم...

اینم همینطوره هر سری دیر جواب میدهاین دفعه دیگه شورشو در آورده بعد دو روز و بدون هیچ عذرخواهی!!!! 😒 ...

ببین من حتی دیگه جواب عذر خواهیشم ندادم

چون متوجه شدم یک خط دیگه داره و اون خط اصلیشه اگر براش مهم بودم اونو بهم میداد نه هر صبح بع صبح پیام عذر خواهی بفرسته