2777
2789
عنوان

بنظرتون حق داره م یا ن

107 بازدید | 6 پست

بچه من هفده ماهه س و تا حالا اگه بیست بار مریض شده باشه 19بارش شوهرم مریضش کرده با اینکه همیشه بش تذکر میدم ک بچه رو میبری بیرون کلاهشو درنیار یا خودت مریضی ماسک بزن،دهنیتو نده بچه و ...

ولی اصلا توجه نمیکنه ب حرفام

بچمم کلا بد قلغ مریضم بشه دیگه واویلا

وزنشم کم هست و ب شدت بد غذا مریض ک بشه دیگه از اون ی زره غذایم ک میخورد میفته و لاغر تر میشه

تا حالا چند بار بش گفتم مریضش کنی دیگه خودت باید مراقبت کنی

چند بار اخیر ک مریضش کرده کلی بش غرر میزنم ولی فورا عصبانی میشه و داد هوار ک بچه س مریض میشه دیکه این همه بچه مریض میشن

میگم چرا هربار تو باید مریضش کنی!؟

واقعا خسته شدم ازش حریفش م نمیشم

چکار کنم

حق داره م یا نه

اگه آره چطوری حرصم و خالی کنم و تنبیه ش کنم دیگه مریضش نکنه

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

حق داری اما بع اون غر نزن بالاخره اونم باباشه بزار اونم از بچش لذت ببرع

غذای بچت را مقوی کن با عصاره قلم براش غذا درس کن

بهش زینک بده و اهن ایروفیکس خیلی اشتها را باز میکنه

یه شربت هس الان بهت میگم اونم باعث میشه سیستم ایمنی بچه برع بالا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داری اما بع اون غر نزن بالاخره اونم باباشه بزار اونم از بچش لذت ببرع غذای بچت را مقوی کن با عصاره ...

الان زینک بدم ک مریضه یا همیشه؟

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

شربت ایمیونس اینم عالی من به بچم میدم

سر خود بدم؟

آهن ایروفیکس