2777
2789

از نظر زیبایی واقعا زیبا هستین و مشکلی نداره صورت تون

اگر خیلی خودتون اذیتین انجام بدین ولی موها دون دون میشه جاش و کاملا مشخصه

درد داره از پشت سر موبرداشته میشه و جلو کاشت میشه

من شخصا نمیکنم اینکار رو

چون تمام امتیاز های زیبایی رو دارین

از قدیم هم گفتن هر کی پیشونیش بلنده اقبالش بلنده

انشالله بخت و اقبال تون بلند و سپید باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کج هم نمیاد؟مال منم بلنده ولی باهاش مشکلی ندارم، هر جا هم میرم همیشه چند نفر میان میگن شما چقدر خوشگ ...

آره منم خودمو این طور قانع میکنم ولی خداییش تو زندگی شانس خوبی داشتم بزنم به تخته 😂😂

از نظر زیبایی واقعا زیبا هستین و مشکلی نداره صورت تون اگر خیلی خودتون اذیتین انجام بدین ولی موها دو ...

ممنون عزیز بابت نظرت خیلی بهم حس خوبی داد تشکر ازت مهربونم 😍♥️

آره خودمم از این دون دون شدنش بدم میاد شوهرمم موهاش کم بود کاشت خوب شده ولی مشخصه جای کاشت

ولی از یکسری مدلا برای همیشه محرومم مثلاً همیشه موهام یا کجه یا چتری

ولی اقبالم خدارو شکر خوبه دیگه نمیدونم ربطی داره یا نه 😂😂

عزیزم اولا ک خیلی خوشکلی وبهت میاد دوم اینکه میگن ادمهای خوش شانس پیشونی بلندی دارن دست نزن بخداخوبه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی گلم آره دل خودمم به همین مثل خوشه 😍😂

چتری نکن تو نت سرچ کن مدل مو برا پیشانی بلندولی همینطوری هم قشنگی همسرت رو هم زیاد حساس نکنآقایون ای ...

آره فرق کنار میزنم فرق وسط هم خیلی میاد

همسرم خودش رو فرستادم بکاره موهاش خوب شد از اون موقع افتاده تو مخم ولی خوب زمخت تره موهای کاشتش

شوهرم که میگه از پیشانی بلند و خوش شانسیته که من شوهرت شدم 😂

ممنون عزیز بابت نظرت خیلی بهم حس خوبی داد تشکر ازت مهربونم 😍♥️آره خودمم از این دون دون شدنش بدم می ...

الهی هزار مرتبه شکر خدا برات سنگ تموم گذاشته قدر نعمت بدون ناشکری نکن انشالله همیشه تنت سلامت باشه

به نظر من دارین از خودتون ایراد الکی میگیری من الان پیشونیم کوتاهه و یه سری مدلا بهم نمیاد ولی مهم نیست

شکر کن که مو داریم

حالا همه مدل ها نشد عیب نداره دو سه تاشو فاکتور بگیر

یکی

الهی هزار مرتبه شکر خدا برات سنگ تموم گذاشته قدر نعمت بدون ناشکری نکن انشالله همیشه تنت سلامت باشه ...

ممنون از انرژی و دعای قشنگت عزیز دل انشالله هزار برابرش قسمت خودت گلم

شکر که صدهزار بار شکرش البته بچه هام خدا شکر به من نکشیدن از این بابت 😂خودمم دیگه سنم گذشت خیلی مهم نیست برام مثل قبلا

ممنون از انرژی و دعای قشنگت عزیز دل انشالله هزار برابرش قسمت خودت گلم شکر که صدهزار بار شکرش البته ب ...

من عکس تون رو دیدم هزار ماشالله جوان و زیبایی تازه اول راهیان چه حرفیه چون نظر پرسیدین من جواب دادم ار نظر من نیاز کاشت نیست ولی اگر خیلی ته دلتون دوست دارین انجام بده مگر آدم چند بار زنده است ولی حتما قبلش برو نمونه کار رو از نزدیک تو مطب ببین

من عکس تون رو دیدم هزار ماشالله جوان و زیبایی تازه اول راهیان چه حرفیه چون نظر پرسیدین من جواب داد ...

ممنون عزیزم زیبا نگاهی شما

تشکر از راهنماییت عزیز دلم

نه خیلی برام مهم نیست گاهیی اوقات ذهنم درگیر میکنه فعلا میرم آرایشگاه یه مدل کوتاه میکنم با یه رنگ یکم حالتش بهتر بشه از ذهنم میره