2777
2789

؟؟؟

اگه اره میشه یکمتوضیح بدین راجبش تو گوگل چیز خاصی پیدا نکردم ،

پارتنرممیگه من گرم مزاجی بیش فعالی دارم دکترم رفتم درمان نداده

...

بگو کاهو سرکه انگبین بخوره

گرمیجات و ادویه ممنوع

موز ممنوع

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیش فعال بودن ربطی به گرمایی داره علائمش چیه

از نظر طب روایات ربط داره ولی ایشون داره سو استفاده می کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یعنی چییعنی در مسائل جنسی زیادی فعال هست، روزی سه بار می خواددقیق بپرسدقیق و ریز بپرس، چون در هر صور ...

بببخشیدا رک میگم ولی میگه ده راند هم کمه😐

اصلا خیلی خیلی وضعیتش داغونه

...

از نظر طب روایات ربط داره ولی ایشون داره سو استفاده می کنه

اینو نمیدونستم یا خدا بدتر فکرم درگیر پسرم شد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به جاهای باریک کشونده شد هربار دلیل قانع کننده ش برا این حرفاش همینه

داره مختو می زنه

این دفعه گفت بگو چرا مثل پیرمردای علفی حرف می زنی

گرم مزاجی سرد مزاجی نداریم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اینو نمیدونستم یا خدا بدتر فکرم درگیر پسرم شد

چی شده

منم هربار میزنم تو برجکش خب

بزن آفرین مشکل اون به تو ربطی نداره