پسری که بخاطرت همش بیاد بهت گیر بده هشت ماه تمام بخاطرت با بقیه بحث کنه و همش گیر بده بهت که باهاش اوکی بشی در اخر نصف حرفاش دوست دارم عاشقتم باشه و بگه همیشه کنارتم و به همه بفهمونه که ما باهمیم بعدش که ما ۴ ماه باهم بودیم یهویی بگه اخلاقمون بهم نمیخوره و بزاره بره بنظرتون من باید درکش کنم بخدا من این وسط نابود شدم پس من چی میشم باشه اون نخواست پس چرا این همه تلاش کرد چرا کاری کرد همه بفهمن ما باهمیم حالا هم بهم میگن اون نخولستت درکش کن پس من چی میشم
آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....
چ درکش بکنی چ نکنی اون گذاشته رفتهمگه کاری از دستت برمیاد ؟؟کسی که رفته رفته تماممحالا هی حرف بزن
نمیتونم ناراحت هم باشم ؟
آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....
چون ک.صخلع اینجور پسرا فقط هدفون رسیدن بهت ن ادامه دادن باهات
من ک ص خلم ؟