alireza853 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 145 عنوان دوست دارم موهای زنم 2 سانت باشه تقریبا کچل باشه 909 بازدید | 68 پست چرا من اینجوری ام؟فکر کنم هیچ دختری زنم نمیشه امروز | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایتی_سابق عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 9615 چ کاریهاینطوری باشه میتونی با ممد رفیقتم وصلت کنی درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92536 چونمریضی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
کو_ساغر_کو_ساقی؟ عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 980 فمبوی...؟ میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه شیمی درمانی درد داره. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 7017 چرا داداش دخترای موکوتاهم زیادنبالاخره هرکس یه سلیقه ای دارهمن دوست داشتم پسره موهاشو ببنده 😂 با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!
مانز عضویت: 1404/11/08 تعداد پست: 1234 چ کاریهاینطوری باشه میتونی با ممد رفیقتم وصلت کنی بحث اینجاس ممد موهاشو دم اسبی میبنده آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر
percika عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 5952 خیلی از دخترا چون فکر میکنن اینجوری زیباترن موهاشون بلندهخودم اگه شوهرم بگه کجلت خوشگتره از خدامه کچل کنم 😂
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 9255 خدایا خدایاااااااااااااااااا یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
mahta_hastam عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1903 چرا زیاده از این استایلا هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋