2777
2789

هربار تصمیم میگیرم قیدشون را بزنم و فقط سلام خدافظی کنم و بس ، باز دلم رحم اومده . چیکار کنم رحم نیاد ؟ از یه طرف فقط دست بگیر دارن از طرف دیگه طلبکار

مثلا یکی از بچه هاشو نگهداری میکنم چند ساعت گاهی تا برن به کارشون برسن، بچه اش که باید کلی خرجش کنم از جیب خودم آخر میره میگه هیچی برام نمیخره سینما و خوراکی و اسباب بازی و ...

مادرش هم تشکر که نمیکنه بعد میگه چرا بچه ام را با تاکسی نبردی و آوردی خسته میشه دبستانی هستن . چرا به بچه ام ضد آفتاب نزدی ؟

چرا گوشت و مرغ جلوشون نذاشتی معمولی گذاشتی

میگه آدم شوهرام اصلا محبت ندارن نمیان یه بشقاب غذا به من که حامله ام بدهند . لیاقت منو ندارن

خب دیگه چیکارت کنم من آخه ؟ تو برای ما چیکار کردی آخه مگه ؟ 🥲

باباشون هم که طرفداری خانواده اش را میکنه ،

من داییم برنامه ریخته با ماشین ما عید بره مسافرت لطف کرده میگه شماهم بیاید بریم ما پشت باید بچپیم خودش و زنش جلپو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من داییم برنامه ریخته با ماشین ما عید بره مسافرت لطف کرده میگه شماهم بیاید بریم ما پشت باید بچپیم خ ...

شوخی میکنی😂😂

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

خب چجوری؟ باز دلم رحم میاد صدای بچه هاشو که می شنوم یا عمو که درخواست میکنه دلم می سوزه براش . چیکار ...

اولین کار اینه دلت نسوزه

هرکی بلاخره مشکلات و سختی های خودشو داره چه دلیلی داره گردن شما بندازه و بعد هم زبونش تازه دراز باشه بجای تشکر من ک اصلا تحمل نمیکنم

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

من داییم برنامه ریخته با ماشین ما عید بره مسافرت لطف کرده میگه شماهم بیاید بریم ما پشت باید بچپیم خ ...

یقین بعد منت هم میذاره ، توی فامیل میگه اینا طفلیا دلشون گرفته بود با خودمون بردیمشون حال و هواشون عوض شه . بخاطر ما بود که دانشگاه قبول شدی اگه نمی بردیمت سفر روحیه ات و تمرکزت نمی رفت بالا 😂 و ....

وای نصفه شبی چقدر خندیدم 😂 تصویر سازی کردم توی ذهنم خیلی جالب بود عجب رویی داره داییت

شوخی میکنی😂😂

خونه مادرجون میریم امسال میخواد اول بیاد بگرده شیراز تا هروقت دلش خواست بعدم مادمازل زوبشونه جلو بریم خونه مادرجان ساری ای بترکی ای پررو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
وای نصفه شبی چقدر خندیدم 😂 تصویر سازی کردم توی ذهنم خیلی جالب بود عجب رویی داره داییت

ماهرسال میریم ساری اوناهم با اتوبوس میان امسال یه کاره میگه. من میام میبرمتون زنشومیخواد بشونه جلو استوری بگیره

ماهم پشت خرج وهمه چیم رو ماست

خونه مادرجون میریم امسال میخواد اول بیاد بگرده شیراز تا هروقت دلش خواست بعدم مادمازل زوبشونه جلو بری ...

میخوای بیای شیراز

میخوای بیای شیراز

اون میخواد بیاد شیراز خونمون آول

اون میخواد بیاد شیراز خونمون آول

اها داییت میخواد لطف کنه بیارتون شیراز

همچینین دایی ها با این الطاف گیر کسی نمیادا قدرشو بدون

ماهرسال میریم ساری اوناهم با اتوبوس میان امسال یه کاره میگه. من میام میبرمتون زنشومیخواد بشونه جلو ا ...

خب شما ها رانندگی کنید . نمیشه ؟

اینجوری اونا مجبور میشن برن عقب .