2821
2789

قبحش ریخته

فکر میکنن عادیه به خودشون حق میدن

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با این همه خوشگلی و عمل و ژل و جیتان پیتان و... که میریزن بیرون، منم اگر مرد بودم ممکن بود خیانت کنم 🙈😐🤦♀️

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

با این همه خوشگلی و عمل و ژل و جیتان پیتان و... که میریزن بیرون، منم اگر مرد بودم ممکن بود خیانت کنم ...

ن بعضی ازخانوما هامیگن واقعا خوشگلیم وهمسرم خیانت میکنه فکرنمیکنم ربطی داشته باشه

خدایاشکرت بخاطروجودسه بچه ی نازنینم

به نظرم خیانت از اول زیاد بود فقط لو نمیرقت بعد اینکه هرچی تکنولوژی پیشرفت کرد و قضای مجازی گسترده تر شد امار خیانت رفته بالا شوربختانه جنبه فضای مجازی رو ندارن بیشتر افراد

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد🤍در این بوم و بر زنده یک تن مباد

با این همه خوشگلی و عمل و ژل و جیتان پیتان و... که میریزن بیرون، منم اگر مرد بودم ممکن بود خیانت کنم ...

چه ربطی داشت😑اصل ازدواج یعنی تعهد و وفاداری، یعنی با ینفر بودن، اگه نمیتونین خب ازدواج نکنید

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

چونکه تو دوران عقد و نامزدی تنها چیزی که از زندگی مشترک میخوان ارزیابی کنن به توافق میرسن یا نه سکسه

نه بلدن بپرسن 30ساال دیگه تو چطور میبینی

شاید انتظاری که اون آدم از آخر قصه خودش داره باتو متفاوت باشه

نه نگاه میکنن ببین طرف توی شغل و تفریح و پس انداز و روزمرگی بلده تعادل اینجا کنه یا نه هیچی جاست سکس

یا اینکه انقد درگیری سوالای فلسفی میشن که میرن زیر یه سقف نه این اونو میپسنده نه اون اینو از لحاظ ظاهری

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

ربطی نداره من به شخصه تو قوم و خویش دیدم همسر انقدر زیبا بدون هیچ جراحی طبیعی انقدر زیباس ولی شوهره با کسی بهش خیانت کرده که یعنی بخوای مقایسه کنی شاخ در میاری بس که اون خانم زشت و بدترکیبه

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد🤍در این بوم و بر زنده یک تن مباد

بعضیا ادم نیستن

میشه بیاید تاپیکم نظربدین بااجازه اسی 🥺

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....