2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست
شوهرت مغز داره واقعااااااا؟؟؟؟چرا باید این کارو کنه آخه هدفش چی بوده از این کار

نه عقل نداره بیچاره بچه هام ازش محبت نمیبینن خسته شدم ازش آدم دو روییه یه روز خوبه یه روز بده باهام

در من زنی زندگی میکندکه خوشبخت نیست اما هر روز به خانه اش سرو سامان میدهد برای فرزندانش مادری میکند غذا میپزد میشورد می سابد اما هیچ کس نمیداند روحش درد میکند و جسمش تظاهر به قوی بودن هیچ کس نمیداند هر شب حسرتهایش را در تار و پود ظلمت شب جا میگذارد و صبح دوباره به زندگی باز میگردد باورش سخت است اما یادت نرود من یک زن هستم.

بگو اگه بدونم غر غر هام انقدر تاثیر داره که سکته میکنی،بیشتر غر میزنم که زودتر ریق رحمتو سر بکشی

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهری که پشت زنش خالی میکنه هیچ اعتباری نداره شما مواظب کلامت باش جلو شوهرت..

حالا به نظرت چیکار کنم دیگه نمیتونم خونه مادرشوهرم برم یا اینکه برم بگم بهتون دروغ گفته

در من زنی زندگی میکندکه خوشبخت نیست اما هر روز به خانه اش سرو سامان میدهد برای فرزندانش مادری میکند غذا میپزد میشورد می سابد اما هیچ کس نمیداند روحش درد میکند و جسمش تظاهر به قوی بودن هیچ کس نمیداند هر شب حسرتهایش را در تار و پود ظلمت شب جا میگذارد و صبح دوباره به زندگی باز میگردد باورش سخت است اما یادت نرود من یک زن هستم.

بخدا حالا من مادرشوهرم دوست دارم باهام خوبه این حرفاش باعث شد دیگه نرم خونشون

خوب اشتباه کردی تو رابطتون با مادر شوهرت اگر میگی خونه خراب نمیکردی میرفتی بهش توضیحم میدادی

حالا به نظرت چیکار کنم دیگه نمیتونم خونه مادرشوهرم برم یا اینکه برم بگم بهتون دروغ گفته

بنظرم برو باهاش صحبت کن

مطمئنی شوهرت واسه اینکه حرصتو در میاره به دروغ بهت همچین چیزی نگفته و رفته ب مادر شوهرت گقته؟

بنظرم برو باهاش صحبت کن مطمئنی شوهرت واسه اینکه حرصتو در میاره به دروغ بهت همچین چیزی نگفته و رفته ب ...

نمیدونم ولی حتی آب هم میخوره به مادرش میگه همه چیزو میگه

نمیدونم ولی حتی آب هم میخوره به مادرش میگه همه چیزو میگه

خوب اره ولی اینو که میگی خب دروغه خیلی باید احمق باشه رابطه تورو خراب کنه

بنظرم برو ببین جو چجوریع گفته یا نگفته اگر فهمیدی گفته توضیح بده

اول میانتو با شوهرت ارام کن جو رو درست کن با شوهرت صحبت کن تا وضعیت درست بشه.. خانوادش که تو چ بگی دروغ گفته چ نگی حرف شوهرت رو قبول دارن نه تو.. خونواده شوهر هیچوقت والا با عروس ندارن..

بعد ک وضعیت بین خودتو و شوهرت درست شد اگه بتونی بهش یاد بدی ک خودش بره و خونه مادرش حرف رو عوض کنه ک چ بهتر اگه نشد رو خودت نذار و اگه خودشون حرفی باز کردن بی تفاوت باش بخدا بیخیال رو خودت نذار و بگو همچین چیزی نیست الکی گفته سیاست داشته باش رد کن

اول میانتو با شوهرت ارام کن جو رو درست کن با شوهرت صحبت کن تا وضعیت درست بشه.. خانوادش که تو چ بگی د ...

اره همینکارو میکنم

کاری نمیکنم بهت حرفی میزنمگه تا جگرت رو بسوزونه خودت مادری به داغ بچت بشینی بازم میخندی؟؟

حالا باز بخند به جوون های پر پر شده

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

کاری نمیکنم بهت حرفی میزنمگه تا جگرت رو بسوزونه خودت مادری به داغ بچت بشینی بازم میخندی؟؟حالا باز بخ ...

گورتوگم کن از تاپیکم بیرون اگه خودت بچه داری سرت بیاد

من هیچ وقت بچمون یاد نمیدم وطن فروشی کنه اموال مردمو به آتیش بکشه احمق