2777
2789

از ده روزبعدپری تا۲۵روز بخورم ،امااین قرص که بعدی هفته پریودروبازمیکنه،ودوران پریودمصرف بشه خونریزیوقطع میکنه حالا سوال من اینه چرا اینجوری گفته الان من چکارکنم کسی تاحالاهمچین توصیه ای دیده؟

برای چه مشکلی رفته بودی دکتر؟؟

برای تنظیم پریود و هورمونات پروژسترون داده

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همونه که گفتم برای تنظیم پریودی و اختلال هورمونی داده بهت

مصرف کن حتما

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
آخه موقع پریودیم؟

چرا موقع پری؟؟

مگه نمیگی گفته ۱۰ روز از پری بگذره

منظورش این بوده که روز ۱۰ سیکلت شروع کن بخور تا ۲۵ سیکل بعد نخور که پریود شی

چرا موقع پری؟؟مگه نمیگی گفته ۱۰ روز از پری بگذره منظورش این بوده که روز ۱۰ سیکلت شروع کن بخور تا ۲۵ ...

اهاتاینکه میشه ۲۵روزازپریودگذشنم😄من هنگ بودم فک کردم گفته تا۲۵روزدیگه ادامه بدم

اهاتاینکه میشه ۲۵روزازپریودگذشنم😄من هنگ بودم فک کردم گفته تا۲۵روزدیگه ادامه بدم

شاید دکتر بد راهنمایی کرده . از اول سیکلت حساب کن روز ۱۰ به بعد بخور به مدت ۲ هفته یا ۱۵ روز بعد نخور

شاید دکتر بد راهنمایی کرده . از اول سیکلت حساب کن روز ۱۰ به بعد بخور به مدت ۲ هفته یا ۱۵ روز بعد نخو ...

نه من دی متوجه شدم ده روزبعدپری بخورم تا میرسه به ۲۵روزازپریودم گزشته که میشه دوهفته که میشه یه سیکل ۲۵روزه کامل