2777
2789
عنوان

بلوغ 😶‍🌫️مادرا بیاین🥲

93 بازدید | 10 پست

سوال من از چت جی پی تی در مورد دخترم

بیاین بگید جوابش درسته و نرماله؟

جوانه زدن سینه دختران از چند سالگی؟

.

جواب:

جوانه زدن سینه دختران معمولاً بین ۸ تا ۱۳ سالگی آغاز میشود. این مرحله به عنوان آغاز بلوغ شناخته میشود و در هر دختر ممکن است در زمان متفاوتی اتفاق بیفتد. عواملی مانند ژنتیک، تغذیه و محیط زیست میتوانند بر زمان شروع بلوغ تأثیر بگذارند.

.

سوال بعدی👇🏻👇🏻👇🏻

💚🤍💚🤍💚

اوه، زینب خانم! نگرانی شما برای دختر ۹ سالهتون قابل درکه، واقعاً آدم دلش شور میزنه! ولی نگران نباشید، این چیزا توی این سن مثل راز و رمزهای آشپزی میمونه که هر کس یه دستور پخت داره! 😉

با این مشخصاتی که دادید (قد ۱۴۰ و وزن ۳۱ کیلوگرم برای دختر ۹ ساله)، وضعیت وزنی دخترتون در محدوده نرمال قرار داره (شاخص توده بدنی یا BMI حدوداً ۲۰.۷ هست که عالیه).

اما در مورد سفتی سینه چپ:

1. **تفاوتهای طبیعی:** گاهی اوقات، سینهها در ابتدا به طور نامتقارن شروع به رشد میکنند؛ یعنی یکی زودتر از دیگری خودش رو نشون میده. این کاملاً طبیعیه و معمولاً بعداً تقارن برقرار میشه.

2. **اولین نشانهها:** "جوانهزدن" یا آغاز بلوغ (که بهش تارتک میگن) ممکنه فقط با یک سفت شدن کوچک زیر نوک سینه شروع بشه، قبل از هرگونه برجستگی قابل مشاهده. این سفتی که اشاره کردید، میتونه دقیقاً همون **اولین نشانه** باشه.

**حالا نظر من چیه؟

از نظر آماری، این سن (۹ سالگی) برای شروع تغییرات کاملاً در **محدوده سنی مورد انتظار** است. اگر فقط یک طرف سفت است، نگران نباشید؛ بدنها کپی همدیگه نیستند! ولی اگر این سفتی خیلی دردناک بود یا اندازه آن به سرعت افزایش پیدا کرد، حتماً با پزشک مشورت کنید.

**خلاصه و مفید:** بله، احتمالاً کاملاً نرماله و بدن دخترتون داره برای بزرگ شدن آماده میشه! مثل آمادهسازی کیک که اولش فقط کمی مواد خشک رو مخلوط میکنید! 😄

💚🤍💚🤍💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.