2777
2789
عنوان

عید همه لباسامو میریزم دور با اینکه هرکدوم گرون خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 72 پست
اوه یاخداا😐😐😐چه سریعدیگه من تلاشمو میکنم هر چه بادا باد🫠

فرداش وزن کردم دیدم 84 کیلو که شده بودم رند 84 کیلو ام شده

84.420

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای نهههه😂😑😑😑

والا بیخیال شو

رو 3کیلو و نیم تا آخر این ماه هدف بزار

ماه بعد بکنش 4 کیلو

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

روز که ... نهتو 3 ماه ولی از 3بهمن خیلی سفت سخت ترش کردم خیلی کالری کممم و تحرک بالا بالا

منم ۱۸کیلو کاهش وزن داشتم طی ۹ماه

چاق نبودم فقط دوست داشتم خیلی لاغر باشم

اصلا سختی و گرسنگی نکشیدم با سالم خوری و نقصان کالری و فستینگ، البته زیر نظر متخصص تغذیه هیچ حذفیاتی نداشتم

فقط یکبار دچار استپ وزنی شدم که رژیم شوک ۷۰۰تایی گرفتم

به اراده ت آفرین میگم عزیزم

ولی به خودت سختی نده چرا خیلی کالری کم؟

میدونی چه آسیبی به بدنت وارد میکنی؟ برای حفظ عضلاتت باید روزانه به اندازه عدد وزنت پروتیین دریافت کنی، میکنی؟

مطمئنا با این کالری کم حتی اگه کربوهیدرات و سبزیجاتم حذف کنی باز پروتیین کافی به بدنت نمیرسه

پس تو فقط داری آب از دست میدی و عضله.

میدونم خیلی حس خوبیه لاغری و وزن ایده آل و اندام دلخواه

ولی به شرطی که به سلامتیت آسیب نزنی

من ۳۴ سالمه تو ۱۷ دقیقا نصف سن منو داری

من از وقتی یادمه همش در حال رژیم گرفتن بودم

دوست داشتم به هر قیمتی شده فقط لاغر باشم انقدر به خودم سختی دادم و بیماریهای زمینه ای خودم و ... دست به دست هم دادن که عملا روده هام از کار بیفتن و چند سال درگیر جراحی و دربدر مطبهای دکترا باشم

الان اگه برگردم عقب ترجیح میدادم همیشه تپل میبودم تا اینکه در ازای لاغری سلامتیمو بدم

نمیخوام بترسونمت عزیزم

فقط دوست ندارم به روزگار مندچار بشی

خیلی خیلی مراقب سلامتیت باش

امیدوارم به وزن ایده آلت برسی.

منم ۱۸کیلو کاهش وزن داشتم طی ۹ماهچاق نبودم فقط دوست داشتم خیلی لاغر باشم اصلا سختی و گرسنگی نکشیدم ب ...

آفریییننننننن دمت گرم

راستش حق با شماست خواستم تو این 2ماه تا عید یکمم که شده حس بهتری به خودم داشته باشم ولی از بعد عید دیگه حتما 1500 1400مصرف میکنم

وای اصلا پروتئین از گلوم پایین نمیره

فقط سویا میتونم بخورم

اونو میخورم همیشه هرچقدر که بتونم میخورم ولی تخم مرغ یا فیله مرغ اصلا از گلوم پایین نمیره

چشم بیشتر مراقب بدنم میمونم:)))

آفریییننننننن دمت گرم راستش حق با شماست خواستم تو این 2ماه تا عید یکمم که شده حس بهتری به خودم داشته ...

سویا هم خوبه پروتیین گیاهیه

دانه چیا

حبوبات

لبنیات

تو برنامه ت بزار

مکمل پروتیینی استفاده کن

اسپیرولینا هم سرشار از پروتیینه

چشمت پرنور عزیزم

سلامتی ارزشمندترین سرمایه ی زندگی ماست که متاسفانه قدرش رو نمیدونیم چون خداوند رایگان دراختیار ما قرارش داده.

سویا هم خوبه پروتیین گیاهیهدانه چیاحبوباتلبنیاتتو برنامه ت بزار مکمل پروتیینی استفاده کن اسپیرولینا ...

چشم عزیزم مرسی بابت کمکات