2777
2789

اخهههه نصف شبی نمیگی گشنمون میشه خواهر من که همینطوری همش ضعف زده هستم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرغ زعفروني رو اول با يه قاشق فقط رو غن تفت ميدم تا سفيد بشه،بعد پياز حلقه حلقه شده ،زعفرون زياد،اب،كره ،هويج حلقه حلقه ميزارم تا بپزه و بعد لعاب بندازه،اب بايد تا روي مرغ بياد فقط ،تو ماهيتابه(موقع سرو تو ظرف ميتوني از كنسرو نخود فرنگي و چيپس استفاده كني)

خدایا شکرت

من مرغ و پیازو ونمکو میزارم با اب کامل ک پخت نصف استکان اب مرغ بمونه همونو برمیدارم توش زعفرون میریزم تا دم بکشه بعد میریزم تو مرغا یکمم کره میریزم زیرشو کم میکنم تا ب خورد مرغا بره واااای ک انگشتاتو میخوریییییی همین الان دهنم اب افتاد با خیار ماست یا سالاد شیرازی فوقالعاده میچسبههههه

مرغو خوب بپز بذار ابش خوب جمع بشه بهش کره و زعفرون بزن.

نمیخواد قبلش سرخ بشه؟؟پیازش چی؟؟واسه مهمونی هم خوب در میاد 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

پیاز داغ درست کن جدا

از اون طرف هم مرغهاتو با زرد چوبه و نمک سرخ کن اونم کنار

یه پیاز خام بردار حلقه حلقه برش بزن بچین کف تابه تمام حلقه ها رو مرغهاتو بذار روش روی مرغهاتم پیاز داغ هاتو بریز یه لیوان اب بریز تو تابه و بذار جوش بیاد نمک و فلفل دلمه ای هم بریز تو اب تا بجوبه و حسابی مرغت نرم شه در نهایت هم زعفرون دم کردتو بریز روی مرغهات

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

جاتون خالی من امشب خوردم با زعفرونو کره درست کردم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

سرچ کن مرغ مجلسی ، شف طیبه

خیلی خوشمزه هست

همه نکاتش رو هم دقیق گفته

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چراضعف زده خواهرسحرنزدیکه سحری میخوری ضعفت برطرف میشه

ن والا من شب پرو پیمون خوردم دیگ سحری نمیخورم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️