2821
2789

من از حیوان انسان نما میترسم به شدت

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای چه جالب نمیدونستم انقد همه میترسن از حیوونای کوچیک

من همه حیوونارو دوس دارم فقط از عنکبوت و سوسک میترسم اونم معمولی

ولی از ارتفاع به شدت فوبیا دارم در حدی که اگ از پله پایین امدنی نمیتونم نرده رو بگیرم

حتی نمیتونم به ارتفاع و رفتن کنار لبه پشت بام مثلا فکر کنم وااااایییییب

دلم خیلی برات تنگه عزیز راه دور من🩷

نه همشون که نوک نمی زنن

وحشت دارم ازشون

یه عروس هلندی دارم از همین هم حتی میترسم

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🦁🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

حشرات بی آزاری هستن خیلی ساله ندیدم.باهاشون تمرین بکس میکرد بابام وقتی بچه بودیم.عجیبه صحبت از خون م ...

چرا عجیب...خب برای شما پیش نیومده...مادربزرگ خدابیامرزم برای گوسفندا علف درو میکرد بعد دسشو کرد تو پاچه شلوارش گفت چرا انقد میسوزه پام...دستشو که اورد بیرون یه دونه از همینا بشدت بزرگ گرفت دستشم پر خون شده بود...دروغ که ندارم بگم😊این خاطره ام همچنان تو ذهنم باقی مونده...

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
2825
2823
2791
2779
2792