2777
2789
عنوان

دلم میخاد شوهرمو زنده زنده بسوزنم

5077 بازدید | 226 پست

من ۶ ماه پیش واسش از یه نفر قرض گرفتم ۵۰ میلیون و خوب طرف گفت یه چیزی بزار روش و برگردون شوهرم هی اصرار بگیر من دوماهه پس میدم پولو واسش،گرفتم الان راحت میگه ندارم و تازه میگه تو دروغ میگی این پول خودته به من دادی ازکارت سر درمیارم طرف یه خانمه بهش،زنگ زدع میگه دروغه امشب بهم گفت از کارات سردرمیارم انقدر ناراحتم نو روخدا بگید باهاش،چه رفتاری کنم

گناه من سادگی بود .

عجب بیشعوریه

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی میذاشتی خودش پول رو جور کنه آخه اون بنده خدا هم چه گناهی کرده 50 تومن رو به زور باید بگیره

من نمیدونستم انقدر پست هست کارشو راه انداختم الان میگه تو دروغ میگی پول خودته بدنم داره ازدسش،میلرزه

گناه من سادگی بود .
الان از لحاظ مالی خودت نمیتونی 50 تومن رو جور کنی قرض رو پس بدی؟!

چرا میتونم ولی شوهری که منو متهم به دروغگویی میکنه چقدر دلم مبسوزه دستشو میزنه رو سینه من و میگه سرازکارات درمیارم

گناه من سادگی بود .

درس عبرت شد واست فداتشم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس