2777
2789

دیگه تجارت زیبایی برای امروز کافیه...

عزیزم اینا همش ضرر داره، دستت اگه خشکه برو دکتر بهت رطوبت رسان و مرطوب کننده خوب بده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چروکیده و توخالی هستن.

دستت ظریفه نه پیرزنی

خیلی هم زیباست من خوشم میاد

اگه پوستش مشکلی داره دکتر پوست کمک میکنه که شاداب تر بشه

اگر هم خیلی لاغری یه کم وزن اضافه کنی دستات هم پر میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دستت ظریفه نه پیرزنیخیلی هم زیباست من خوشم میاداگه پوستش مشکلی داره دکتر پوست کمک میکنه که شاداب تر ...

من اتفاقا تپلم دستامم توپول بود ولی یه اشتباهی کردم دستامو بخور بابونه دادم چربی زیرش آب شد

هیچوقت خودمو نمیبخسم

من اتفاقا تپلم دستامم توپول بود ولی یه اشتباهی کردم دستامو بخور بابونه دادم چربی زیرش آب شدهیچوقت خ ...

پس همون برو دکتر

پیش این زیباییا نرو هزار بلا سرت میارن که خودشون سود کنن

من اتفاقا تپلم دستامم توپول بود ولی یه اشتباهی کردم دستامو بخور بابونه دادم چربی زیرش آب شدهیچوقت خ ...

بخور بابونه خوبه من دستام و صورتم تپله میخوام لاغرتر بشه

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

ژل نمیخوام چربی بدن خودم رو تزریق کنن اونم ضرر داره بنظرت

نمیدونم عزیزم
با دکتر متخصص مشورت کن حتما