2821
2789

ببینید ماجرا از این قراره امشب اتفاقی بحث عیدی شد و همسرم گفت ۲ تومن به مامانم میدم ۲ تومنم مامان تو و ۱ تومنم خواهرش که مجرده

من گفتم صبر کنیم ببینیم پدرت چی میده به من و بزرگتر باید بیشتر بده ( چون معمولا همیشه دست گرفتن دارن و موقع پس دادن نمیتونن ، رفتن سفر و سوغاتی خیلی چرت و افتضاحی آوردن و در حالی که هروقت ما میریم براشون خوب میاریم اکثرا )

بینمون بحث شد و گفتش که من چیکار به عیدی بابام دارم و من مادرمو دوس دارم و میخوام اینقد بدم

حق با کیه ؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق باشوهرت... راست میگه به باباش چه ربطی داره

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

ما رسم نداریم به بزرگتر عیدی بدیم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

متاسفانه حق با همسرته

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید انشالله به سلامتی بیاد تو بغلم ، امیدوارم عاقبت به خیر باشید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز