2777
2789
من یکی در میون افسرده میشم😁نمیدونم چکار کنم

من از مجردیم همینجوری بودم

2سال خوابگاه بودم باورت میشه هر اتاقی میرفتم اکثرشون حتی ضد افتاب هم نداشتن و استفاده نمیکردن. بعد اینکه با من دوست میشدن و منو میدیدن لوازم ارایشی کامل میخریدن😂

جای خوب بری نمیریزه من قبلنا انجام دادم اصلا نریخت باید حواسش باشه مواد به ریشه مو نخوره

نمیدونم والا سه تا از دختر خاله هام رفتن میرفتی خونشون چندشت میشد فکر کن داشت میوه تعارف میکرد هندونه قاچ شده یهو خم شد افتاد رو میوه از موهاش منم یکم حساسم گفتم اگه اینطور بشه موهای به این بلندی که ده ساله کوتاه نکردمو از ته میزنم دیگه بیخیالش شدم نرفتم البته اونم جای خوبی رفته بودا

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=412121170]همه به بوی بد حساسن[/QUOT

شوهر من به هر بویی حساسه نه فقط بوی عرق که بده اونم چون هر روز دوش چند دقیقه ای میگیرم بو نمیدم

بوی غذا بوی شوینده واتکس و دامستوس اینا اگر استفاده کرده باشم

بوی سیر پوست کنده که به دست می مونه بوی گوشت و مرغ اگه خورد کرده باشم بوی پیاز داغ غذایی که درست کردم

بعضی از مردا رو دیدم که عاشق اینن زنشون بوی قورمه سبزی بده!

من از مجردیم همینجوری بودم 2سال خوابگاه بودم باورت میشه هر اتاقی میرفتم اکثرشون حتی ضد افتاب هم ن ...

ای جان

کاش دوست من بودی شما

انشالله همیشه پرانرژی و شاد باشی عزیزم❤️

من خودمم ببینیم عمله و ی خورده کار زیبایی انجام دادم ولی باورت میشه تغییر آنچنان نکردم در حسرت اونام ...

شمام قشنگیای خودتو داری عزیزم ،فقط قیافت برای خودت عادی شده شمام برای دیگران جذابی