2777
2789
عنوان

خیاط ماهر کسی هست بیاد لطفاً

127 بازدید | 36 پست

سلام خانما ، من میخواستم بدونم برا این مدل کرست که فنر دوزی میشه ( بالا تنه) و پشتش بند میخوره بعد پویشدن میکشی و ساعت شنی میشه چقدر پارچه لازمه ؟

عکس میفرستم پستای بعد

در آغوشِ خدا {🤍}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط متراژ پارچه مورد نیاز بالاتنه رو میخوای بدونی؟ سایزت چنده؟

آره عزیزم فقط بالاتنه ، آخه برا پایین تنه میخوام شلوار بوت کات جلو چاک بدوزم که میدونم با ۱/۵ اینا درمیاد اما تا الان برا بالاتنه این مدل پارچه نگرفتم ، بعد فککنم دولا دوخته میشه که محکم بشه درسته؟ شما اطلاعی داری؟

در آغوشِ خدا {🤍}
مترو بزار سرشونت تاجایی ک میخای بلندی لباست باشه به اضافه نیم متراضافه بخرالبته اگه دامن دار باشه و ...

فعلآ فقط بالاتنه رو میخوام بدونم ، راستی دو لایه میدوزم این کرستارو که محکم بشه ؟ چون خیییلی سفت میکشن بندارو ...

ممنون میشم راهنماییم کنی

من اندازه هامو گرفتم اما نمیدونم کدوم سایز مناسبه

دور سینه ۱۰۰

دور ران ۶۲

دور باسن ۱۱۱

در آغوشِ خدا {🤍}

اگر مدل زیاد نداشته باشه

برای بالاتنه شما

رویه پارچه اصلی نیم متر

لایه حریر ۱ متر

لای چسب ۱ متر

آستر ( ترجیحا پونژه) یک متر برای ۲ لایه

فنر و کاپ سینه

البته با خیاط تون هم صحبت کنید

همینجوری دکلته باشه درسته؟

اگر مدل زیاد نداشته باشهبرای بالاتنه شمارویه پارچه اصلی نیم مترلایه حریر ۱ مترلای چسب ۱ مترآستر ( تر ...

آره عزیزم دکلته میخوام ، خباطم گفت حضوری بیا که موند یکشنبه بتونم برم .... میخوام پارچه بگیرم موندم ، پارچه ی اصلی سوپر مازراتی میگیرم برا متراژس موندم ، حالا بقیه شو خودش میگه بهم ... بازم ممنون میشم راهنماییم کنی

در آغوشِ خدا {🤍}