2777
2789
عنوان

دوست دارید به نیتتون یس بخونم❓😊🥰هرکسی دوست داره بیاد اسم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 72 پست
اسی جان میشه برام امام زمان آیت الکرسی بخونم ؟

خیلی خوشحالم میکنید

برای امام زمان هر قدم مثبتی خواستید بردارید

اسمتون را بگید

من یس میخونم براتون

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظر شخصی من را میپرسید؟ بعید میدونم

شما راهی سراغ ندارید نمیتونم از طریق همین محمد قدس باهاش آشنا بشم محمد قدس تهیه کننده و دوست نزدیک ایشون هستند من شمارشون رو دارم

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

سلام عزیزم ،من گزینه ۵ انتخاب میکنم بقیشم سعی خودمو میکنم انشالله، اسمم لیلا لطفا برا منم به نیت بچه ...

عزیزم الهی دامنت سبز بشه

میخونم به نیتتون

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

ممنون میشم به نیت برآورده شدن خواسته ی منم بخونید عزیزم زینب شماره ۴

ممنون که شرکت کردین در تاپیک

حتما گلم