2789
عنوان

دوست دارید به نیتتون یس بخونم❓😊🥰هرکسی دوست داره بیاد اسم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 78 پست
اسی جان میشه برام امام زمان آیت الکرسی بخونم ؟

خیلی خوشحالم میکنید

برای امام زمان هر قدم مثبتی خواستید بردارید

اسمتون را بگید

من یس میخونم براتون

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نظر شخصی من را میپرسید؟ بعید میدونم

شما راهی سراغ ندارید نمیتونم از طریق همین محمد قدس باهاش آشنا بشم محمد قدس تهیه کننده و دوست نزدیک ایشون هستند من شمارشون رو دارم

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

سلام عزیزم ،من گزینه ۵ انتخاب میکنم بقیشم سعی خودمو میکنم انشالله، اسمم لیلا لطفا برا منم به نیت بچه ...

عزیزم الهی دامنت سبز بشه

میخونم به نیتتون

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

ممنون میشم به نیت برآورده شدن خواسته ی منم بخونید عزیزم زینب شماره ۴

ممنون که شرکت کردین در تاپیک

حتما گلم