2777
2789
عنوان

نمیدونم فردا هم روزه بگیرم یا نه

217 بازدید | 22 پست

سرم درد میکرد قبل افطار بعد افطار

چه بعد افطار چه بعد افطار کلا تو زمین بودم 🥲😥🤦🤦حس میکنم برام ضرر میکنه

از همه بد تر روم گلاب اسهال هم شدم 😥😥

اسهال چه ربطی داره به روزه😐😐😐

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر ولی روزه تو بگیر صومو تصحو روزه بگیرید تا سالم بمانید روزه تو تونستی بگیر مگرنه اون دنیا حس ...

😐عجب آدمی هستی میگه حالش بده

دست خالی آمدم آنجا ولی وقت وداع پنجه در خاکت زدم مشتی شرف برداشتم🥀🖤🦁☀️ بابا خیالت راحت دوست دارم......۱۱۷۸۰

باید روزه را بگیری. در طول روز هم از، روزه داری برای خودت غول درست نکن. الان بچه های کلاس سومی روزه ان. من خودم بیماری خود ایمنی دارم الان هم بدجور سرما خورده ام وعفونت واسهال. ولی چون مقید به روزه هستم اصلا نمیتونم نگیرم توکل بخدا

اینکه از لحاظ جسمی میتونی روزه بگیری یا نه دکتر میگه حس ممکن خیلی چیزها بگه

روزه اتفاقا باعث یبوست میشه نه اسهال !بخاطر همین توصیه میکنن که تغذیه به شکلی باشه که مانع یبوست بشه ... پس اسهالتون ربطی به روزه نداره

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

باید روزه را بگیری. در طول روز هم از، روزه داری برای خودت غول درست نکن. الان بچه های کلاس سومی روزه ...

چه ربطی داره آخه ؟خدا خودش گفته اگه روزه ضرر داره نگیرید ..اگه روزه باعث بدتر شدن حال بشه ثواب که هیچ شاید ایراد هم داشته باشه