2777
2789

خودم خیلی عذاب وجدان دارم

همسرمم دوست دارم ولی همش یاد لحظات خوب گذشته با اون میوفتم

همش فکر میکنم حسی که به اون داشتم عشق واقعی بود و حس الانم به همسرم عادته

البته اینکه از لحاظ مالی بشدت پیشرفت کرده هم بی تاثیر نیست

برعکس همسرم از وقتی ازدواج کردیم هیچ پیشرفتی نداشته

اوضاع مالیشم اونجوری که من قبل ازدواج فکر میکردم نبود

همش فکر میکنم اشتباه کردم ازدواج کردم

نمیدونم چیکار کنم 😔

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

طلاق بگیر برو زن اون شو خوبه؟؟

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم عاشق واقعی نبودی

الانم از این فکر بیا بیرون خودتو به گناه ننداز این خیانته

قشنگم خودتو سرگرم زندگیت کن به خوبی های همسرت توجه کن همه چیز که پول نیست

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

می دونستید این خیانت حساب میشه

گفتم خودم عذاب وجدان دارم و دست خودم نیست

نمیتونید کمک کنید زخم زبون نزنید

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

طلاق بگیر برو زن اون شو خوبه؟؟

باشه

باید اول فراموش میکردی بعد ازدواج میکردی...

نکردم دیگه

عزیزم بخاطر همین پوله مطمئن باشخودم اینجور شدم دیگه زندگیه هرکی یه بختی داره

چجوری متوقفش کنم

نمیخوام اینجوری باشم