2777
2789

هر از گاهی ممکنه مسئله پیش بیاد که قهر میکنه چند روز

ولی دیگه بقیه اخلاقاش خوبه

میتونم ادامه بدم باهاش؟؟؟

این اخلاقش خیلی رو مخه البته دیگه مث اوایل اذیت نمیشم عادت کردم دن

بیشتر به حس و حال مجردیم برمیگردم وقتی قهره

نمیدونم در درازمدت پشیمون نمیشم؟ الان عقدم

تنها آرامش فقط آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس بدون عیب نیست هر کسی بلاخره یه اخلاقی داره که ممکنه ما خوسمون نیاد اگه همه چیز خوبه فقط همین یه مورده میشه کنار اومد

میتونی هم راهشو پیدا کنی قهر نکنه یا کمتر قهر کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من ادامه دادم ولی الان بعد۱۲سال اگه راه برگشت داشتم برمیگشتم خسته شدم دیگه

فقط شوهرت همین مشکلو داره! ؟ یا چیزای دیگه هم داره؟

بعت ابراز علاقه داره؟

تنها آرامش فقط آرامش

از منی که ۲۳ سال با یه مرد خیلی قهرو زندگی کردم بشنو...

اگر قهرکردنش خیلی اذیتت میکنه اصلا کاری نکن که باهات قهر کنه و آتو دستش نده یعنی زمینه قهر کردنشو فراهم نکن. چون وقتی قهر میکنه خودت اذیت میشی...

اگرم اذیت نمیشی هربار که قهر کرد اصصصلا انگار نه انگار. هیچ توجهی نکن تا فکر نکنه برات مهمه و داره روت اثر منفی میذاره....

یه بار با برادرشوهر و جاریم نشسته بودیم دور هم صحبت میکردیم و از بالا پایین زندگی حرف میزدیم. گفتم رضا ( همسرم) همه اخلاقش خیلی خوبه ها فقط قهر میکنه و بلد نیست مسئله رو حل کنه. اهل بحث و گفتگو نیست و...

آقا این بهش برنخورد 😂تا چند وقت اصصصلا قهر نمیکرد برادرشوهرمم هر وقت زنگ میزد میگفت چه خبر رضا؟ قهر که نیستی....

از منی که ۲۳ سال با یه مرد خیلی قهرو زندگی کردم بشنو... اگر قهرکردنش خیلی اذیتت میکنه اصلا کاری نکن ...

تا حدی قلقش دستم اومده واقعیتش

ولی بازم هراز گاهی پیش میاد که عین بچه ها قهر میکنه دلم میخواد بره روانپزشک

الانم دو هفته ست که باهم قهریم😕

تنها آرامش فقط آرامش

تا حدی قلقش دستم اومده واقعیتشولی بازم هراز گاهی پیش میاد که عین بچه ها قهر میکنه دلم میخواد بره روا ...

باهاش صحبت کردی راجع به این که قهرش اذیتت میکنه.؟.

روانشناس که اصلا نمیره اگرم بره تاثیری نداره...