2777
2789
عنوان

شنبه باید رو در رو بشیم بیاید کمک

159 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من فرهنگی هستم و سه شنبه هفته قبل رفتیم خونه یکی از اقوام و دخترش که توی مدرسه ما هست گفت بعضی از دخترا سیگار میکشن کسی هم اطلاع نداره

منم از فرداش به مدیر گفتم که پیگیر بشه

مدیر هم گفت باشه ولی میگم تو گفتی گفتم باشه چون فکر نمیکنم داستان بشه

خلاصه حال اون دختره رفته خونه و کلی مامانش رو پر کرده و مامانش هم رنگ زده به شوهرم مادربزرگش زنگ زده پدرشوهرم که آره این چه کاریه عروست کرده و خیلی هم دروغ سر هم کردن

حالا من کلا حاشا کردم و گفتم که من گفتم منم شنیدم بچه ها سیگار میکشن اما نگفتم اسم تو رو

شنبه باید رو در رو بشیم و مدیر هم گفته هر چی گفتی بگو منم بگم خیالت راحت ولی حقیقتش خیلی اذیتم

من قصدم تخریب و ادیت کسی نبوده بصدم این بود نداریم بچه های مردم اونایی که سالم هستن تحت تاثیر بقیه قرار بگیرن خلاصه از وجدان کاری ام بوده

چکار کنم چی بگم بنظرتون

پدرشوهرم هم زنگ زد و کلی چیز به شوهرم گفت

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به شما ربطی نداشته بچه ۴ ساعت مدرسه س بیست ساعت خونه ....پدر ومادرش بهتر میدونن چه خبره

حالا به هر حال پیش اومده نظرتون چیه من چی بگم شنبه

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
روزی صد بار ذکر به من چه به تو چه رو حتما بگیم تاثیر زیادی رو کیفیت زندگیتون داره دوستان❤️✨

واقعا

🤯🤯🤯جامعه چه قدر خراب شده زمان ما کسی جرات نداشت رو حرف معلم حرف بیاره ! عجب

واقعا

تازه با اینکه به دختر اون چیزی نگفته کسی

بدش اومده چرا دخترش رو راست پا گذاشتن ده دقیقه

بیت اعتبار شغلی و زندگی شخصیت مجبوری انتخاب کنی

میشه بیشتر توضیح بدید

متوجه نشدم...شما به مدیر گفتی بچه ها سیگار میکشن حالا چرا به اون دختره برخورده؟مگه گفتی اون دختره سیگار میکشه و یا سیگار از اون گرفتن که اینقدر ناراحت شدن؟

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤