2777
2789
عنوان

همتون بگین کی بوده👀

381 بازدید | 60 پست

چه زمانی بوده ک ی درس بزرگ گرفتین راجب چی بود که باعث تغییر خوبی تو زندگیتون شد؟🍀

تو هر زمینه ای میتونه باشه این تغییر خیلی دوست دارم حرفاتونو بشنوم🫠راستی روزتون چطور بود حالتون خوبه؟

من یکم جسمی اذیتم نزدیک پریودمه و حالم جالب نیست اما خیلی دیروز و امروز بهم خوش گذشت با رفیقام بودیم

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هفده سالم بود فهمیدم به خیلیا نباید اعتماد کرد ظاهرشون خیلی خوبه ها ولی باطنشون نه...امروزم بد نبودم مهمون داشتیم این چند روز همش برای همین دوست دارم یه مدت زیادی کسی رو نبینم انرژی اجتماعیم خیلی افت کرده

درس بزرگم این بود که کاش درسمو میخوندم کاش شیطنت نمیکردم و عاقلتر میبودم چون آینده م خراب شد

منم یادگرفتم ک اب ریخته شده جمع نمیشه حتی اگ خودتو اتیش بزنی براش

باید قبولش کنی و الان یکاری کنی اگ میخوای🩷

هفده سالم بود فهمیدم به خیلیا نباید اعتماد کرد ظاهرشون خیلی خوبه ها ولی باطنشون نه...امروزم بد نبودم ...

دقیقا همینطوره

خداروشکر همیشه به شادی و مهمونی باشی

کاش سطحی همه چیزو نمیدیدم کاش بیشتر مراقب میبودم

ن حالمم خوش نیس زیاد

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بعد از ازدواج حتی خونه پدر هم نباید مدت زمان زیاد موند .خیلی با کسی قاطی نشی که راز دلتو بهش بگی که ...

میشه بگی چرا؟ ادم بی عزت میشه درسته؟

معمولا اونایی که مخالفن و ریپلی میکن جواب میدمو دیگه زجه بزنن نمیخونم😌🙌🏻 خدا زده های خود تحقیر وطن فروش ریپلی نزنن 🥰حاجی غصه چیو میخوری؟! اینجا مملکت امام زمانه و به دست صاحب اصلیش میرسه😍🌱 تو کی دیدی زنبور بشینه پشه رو متقاعد کنه عسل بهتر از کثافته پس رها کن و مخور جهان گذراان😍 من اگر صفت بودم *امید* میشدم.