2777
2789

سلام

نمیتونم جمع کنم پولامو

راستی دلم میخواس تخت بخرم که تخت خوب بالای ۳۰ قیمتشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چی دوس داره واسش بخر دلش شاد بشه طلا نیم گرمه نهایت میخاد سال دیگه بشه ۲۰ میلیون دیگه ولی شادی دخترت مهمتره

نی نی سایتی های عزیزم برای همه تون ارزوی خوشبختی و خوشحالی دارم دنیا دوروزه سعی دل نشکنین حتی توی مجازی 🥺😍❤️ برای پسر کوچولوم دعا کنید لطفا اتیسم داره 😭😭 من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم حتی اگه بخام داستان زندگیمو بگم همه میگن فیکی یا دروغه یا تخیلات ذهنته همینقدر ناممکن و غیر قابل باور تنها کاری که از دستتون برمیاد اینه که واسه پسر کوچولوم دعا کنید دیگه دارم از پا درمیام 😢🥺😭 این روزا خسته روح و روانی هستم حالم بدع واسه کشورم مردمم خانوادم خودم ایندمون و پسرم پسرم پسرم 💔 هرکی امضامو خوند و واسه پسرم دعا کرد بهم بگه خوشحال میشم ❤️

ببین چی دوس داره واسش بخر دلش شاد بشه طلا نیم گرمه نهایت میخاد سال دیگه بشه ۲۰ میلیون دیگه ولی شادی ...

اره واقعا فداش بشم خودش بچس نمیدونه .نظر شما چیه

من سعی میکنم هر چی دلش خاست بخرم براش

عروسک خریدم براش ما ها قبل

عروسک رو مثال زدم ، یه موقع ها حتی بچه کوچیک ها هم یه آرزوهای تو دل شون هست که باید ازشون سؤال کنیم ببینیم آرزوشون چی که برآورده کنیم براشون ، از خودش سوال کن ببین بزرگترین ارزوش چیه

از کجا رفتی تخت قیمت کردی

ما یه تخت یک و نیم نفره واسه داداشم که بیست سالشه پرسیدیم که بخریم گفت یازده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

هیچ تولیدی نمی شناسی که تخت رو اقساطی بخری؟

بعد عید هم دو یا سه تا ده تومن پرداخت می کنی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃