2821
2789

به قصد آشنایی برای ازدواج باهاش حرف می زنم خیلیم بهش تاکید کردم اگه اهل رابطه ی کوتاه مدتی و بچه بازی راهمون جداست

گفت نه من ۳۵ سالمه نمی خوام به وقتمو احساسم آسیب برنم حس خوبی بهت دارم و تا تهش هستم

خب از اینا زر های مفت همه میگن چیز جدیدی نیست

ولی این خیلی خوشتیپه واقعا نمونه مردیه خیلی خیلی تمیز و مردونه اس

این حرفارو زد و الان سه روزه غیبش زده مثل کلخلا روزی یه بار میاد فقط میگه سلام گلم سلام عزیزم و تو افق محو میشه

گفتم من دوست دارم تو رابطه ای باشم که توجه و احترام ببینم و متقابلا برمی گردونم بی خبری عادی نیست باز عین خر

میگه سلام گلم و میره نه یه خوبی نه هیچی

بهش گفتم انگار رباتی نه یه آدم واکنشی نداری

من پیرو مکتب شیما کاتوزیانم که پیش فرض به مردا اعتماد نکنید اعتمادی به حرفاش ندارم ولی دلم می خواد به حرف بیاد یعنی چی آخه بابا سنی ازت گذشته مرد حسابی ۳۵ سال کم نیست این بچه بازیا چیه اگه نمی خوای ادامه بدی بیا بگو این اداها چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم. ولی منماگه جای پسرا بودم ب دختری ک همون اول کار میگفت ازدواج ازش فرار میکردم!

اجازه بدید طرفو بشناسید عاشقتون شه خودش میاد

مردا عاشق بشن کوهم جابجا میکنن

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

طبیعتا نباید ادامه داد

خوشتیپی ارامش نمیده به ادم

(متن تاپیک رو نخوندم صرفا بر اساس عنوان)

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

نمیدونم. ولی منماگه جای پسرا بودم ب دختری ک همون اول کار میگفت ازدواج ازش فرار میکردم!اجازه بدید طرف ...

نمی خوام وارد رابطه ای بشم که منو به چشم عروسک ببینن حد و حدودم مشخصه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز