2777
2789
عنوان

تلافی رفتار آدم سمی

64 بازدید | 12 پست

سلام دخترااا

یکی از اقوام نزدیک ما،با مامانم یکم مشکل داره .چون مامانم یه خانوم بزرگ تره.با اون نمیتونه رفتار بدی کنه چون تو چشمه.

ولی عید امسال منو دید اولین روز موقع سلام سرد جواب داد و موقع خداحافظی رفت پشت بقیه قایم شد.ما رسم داریم هرشب خونه یکی از فامیلای نزدیک جمع میشیم همه.و این خانم هرشب که منو میدید موقع سلام کردن به من بی توجهی میکرد یعنی یکبار دقیقا تا نفر کناری من اومد سلام و احوال پرسی کرد بعد به من رسید پیچید یه سمت دیگه،انگار که منو ندیده و من اصلا وجود ندارم.

منم دیگه از اونوقت تا حالا هرجا اینو میبینم بی محلش میکنم اصلا نگاشم نمیکنم و ندیده میگیرمش.

بنظرتون تا کی همین رفتارو کنم با توجه به عید که نزدیکه و میبینمش😐

فعلا همینو ادامه بده و بی محلی کن

حتی اگه اومد سمتت.

هر وقت سه چهار بار اومد سمت شما و بهش بی محلی کردی ولی باز اومد، عادی شو باهاش. ینی بی محلی نکن ولی گرم هم نگیر.

بعد از اون، اگه دیدی یه بار دیگه باهات سرد برخورد کرد دیگه تا آخر عمرت باهاش سرد باش و بی محلی کن. چون به هر آدمی واسه اصلاح شدن نهایتا یه بار فرصت میدن. واسه منم پیش اومده و دقیقا همینم.

فعلا همینو ادامه بده و بی محلی کنحتی اگه اومد سمتت.هر وقت سه چهار بار اومد سمت شما و بهش بی محلی کرد ...

باشه پس این سری دیدمش عادی رفتار میکنم ببینم چیکار میکنه اگه مثل آدم رفتار کرد منم خوب رفتار میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه پس این سری دیدمش عادی رفتار میکنم ببینم چیکار میکنه اگه مثل آدم رفتار کرد منم خوب رفتار میکنم

الان زوده واسه عادی بودنت. الان وقت بی محلی کردنه.

فعلا بذار چن بار این اتفاق بیفته بعد عادی شو. ینی چن بار بی محلی کن؛ اگه باز اومد سمتت بهش محل بده و اولین و آخرین فرصت رو بهش بده.

الان زوده واسه عادی بودنت. الان وقت بی محلی کردنه.فعلا بذار چن بار این اتفاق بیفته بعد عادی شو. ینی ...

یک سال بی محلی کردم خواهر😂گفتم واسه عید سال جدیده چیکار کنم

یک سال بی محلی کردم خواهر😂گفتم واسه عید سال جدیده چیکار کنم

خب خوبه😂

همینکه گفتی خوبه. اگه تحویلت گرفت باهاش خوب شو. ولی باز زیادی تحویل نگیر چون ممکنه یه بازی باشه و دوباره سریع باهات سرد شه. اگه اون باهات خوب شد، در حد معمولی و عادی باش

قربونت عزیزم.ما حمایتت میکنیم. با حال خوب برو.محلت هم نده اصا مهم نیس. تو به اون عتیقه نیاز نداری. ا ...

اره عزیزم اصلا بهش اهمیت نمیدم و برام مهم نیست.ولی خب زن عمومه .بخوام برم خونه عموم خیلی معذب میشم

اره عزیزم اصلا بهش اهمیت نمیدم و برام مهم نیست.ولی خب زن عمومه .بخوام برم خونه عموم خیلی معذب میشم

درکت میکنم. منم ازینا دیدم و بهش بی محلی کردم یه نفر که دید فکر کرد تقصیر منه و دیگه یاد گرفتم چجوری بهش کم محلی کنم.

سعی کن راحت باشی و خیلی چشم تو چشم نشی (همین یه جور بی محلیه) و مستقیم کاری نکنی که بقیه فکر کنن شما شروع کردی. نادیدش بگیر انگار اصلا وجود نداره. اینجوری خیلی میسوزه. اگه اون باهات حرف زد عادی برخورد کن باهاش.

درکت میکنم. منم ازینا دیدم و بهش بی محلی کردم یه نفر که دید فکر کرد تقصیر منه و دیگه یاد گرفتم چجوری ...

همینکارارو کردم.مشکلم اینکه بخوام برم خونه عموم چی؟خیلی معذبم برم خونشون و با زنش قهر باشم اخه

همینکارارو کردم.مشکلم اینکه بخوام برم خونه عموم چی؟خیلی معذبم برم خونشون و با زنش قهر باشم اخه

خوبه همین کاری که داری میکنی ادامه بده. سعی کن اعتماد بنفس داشته باشی. شما که نمیتونی با عموت قطع ارتباط کنی. برو و خودت باش و همین روندی که داشتی رو ادامه بده.

اگه تا حدی سختته تحمل کن. زندگی فشار هم داره همیشه گل و بلبل نیس. مهم اینه که رفتارت درست باشه و به سمت کسی که بهت بی احترامی میکنه نری. حتی اگه اونجا خلوت شد با گوشیت بازی کن تا با اون حرف نزنی.