2777
2789
عنوان

دلم مثل سیر و سرکه میجوشه مامانم و همسرم دعوا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست
مامانت نباید میگفت همسرتم تند ج داده

اخه هروقت هرکی میخواد بیاد خونمون مامانم غرغر میکنه

بعد داداش خودش میخواد بیاد غریبه کذنیس

بخداشوهرم خانواده منو از خانواده خودش بیشتر تحویل میگیره

الان داییم هنوز خونه مامانم نرفته ولی میاد خونه ما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واای خدا. معلوم هیت مقصر مادرت هست باز هم دم شوهرت گرم. دایی ات رو دعوت کرد خونه اش . مادرت با لون حرفش که گفت وااای نگید کسی بیاذ من حوصله مهمون ندارم در واقع شخصیت برادرش رو و خودش رو آورد پایین بی ارزش کرد خودش و برادرش رو. و چقدر شوهرت ادم با شخصیتی هست چقدر خوب جواب داده. این بی احترامی مادرت رو. . بجای اینکه بگه عجب داماد خوبی دارم بردارم زو دعوت کرده منزلش. تازه با اون لحنش تو رو ضایع کرد خودش رو ضایع کرد شخصیت برادرش رو حقیر کرد. مادرت واقعا با این اخلاقش باعث سر شکستگی تو هست. . چرا اینجور حرف زد اخه . به خدا من مادرم این جور میکفت ارتباطم رو قطع میکردم . مادرهای مردم سیاست دارند هزار جور مشکل دارند ولی واسه سربلندی بچشون. هم که شده. ظاهر رو حفظ میکنن. یا غیر مستقیم یواشکی به دختر بگه که. شوهرت نفهمه ولی نمیخام بیان . تا اختلافات اشون رو داماد نفهمه. . برعکس تابلو کزد خوب این خیلی زشته بزرگتر احترام حرکت خودش رو حفظ نمیکنه بهش همچین جوابی میدن که به حق هم بوده

واقعا میگم ک چندبار اتفاق افتاده

والله شوهرت ادم حسابی هست بنظرم به مادرت بگو با این حرفت باعث سرشکستگی من شدی فکر کردی خیلی خفنی آبروی خودت رو برادرت رو ابروی منم بردی. جلوی شوهرم. لزومی نداشت عید بی سیاست های آبروی یر. کولی بازی در بیاری. دهنت رو باز کنی همچین حرفی بزنی یواشکی جوری که کسی نفهمه به خودم میگفتی . من شاید دلم نمیخاد شوهرم اسرار زندکی منو بدونه. . من از همین چیزا میترسم ازدواج نمیکنم 🤭

حتما با مادرت صحبت کن تا بیشتر از این پرده حرمت بین خودش و داماد پاره نشده