2777
2789
عنوان

یکی از رفیقام که اولویتش نیستم

54 بازدید | 8 پست

وقتی تنهاس و کسی اطرافش نیس همش خودشو بهم میچسبونه ولی وقتی سرش شلوغه گم و گور میشه این هفته ی قرار داشتیم که از چن مدت پیش برنامه ریخته بودیم براش ولی الکی گف مریض شدم کنسلش کرد و بعدش ی جا دیگه رفت اگه مریض بود چجوری رفت پس

الان امروز باز سرش خلوت شده از صب داره زنگ میزنه بهم منم جواب نمیدم تصمیم گرفتم نادیده بگیرمش و از تنهایی بمیرم ولی نزارم کسی ازم سواستفاده کنه

افرین منم تنهام ولی خوش ندارم ادم سو استفاده گر دورو دور خودم نگه دارم

نی نی سایتی های عزیزم برای همه تون ارزوی خوشبختی و خوشحالی دارم دنیا دوروزه سعی دل نشکنین حتی توی مجازی 🥺😍❤️ برای پسر کوچولوم دعا کنید لطفا اتیسم داره 😭😭 من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم حتی اگه بخام داستان زندگیمو بگم همه میگن فیکی یا دروغه یا تخیلات ذهنته همینقدر ناممکن و غیر قابل باور تنها کاری که از دستتون برمیاد اینه که واسه پسر کوچولوم دعا کنید دیگه دارم از پا درمیام 😢🥺😭 این روزا خسته روح و روانی هستم حالم بدع واسه کشورم مردمم خانوادم خودم ایندمون و پسرم پسرم پسرم 💔 هرکی امضامو خوند و واسه پسرم دعا کرد بهم بگه خوشحال میشم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست منم همین جوریه

و منم میخوام دیگه محلش ندم

ول کن بابا دارن ازمون سو استفاده می کنند

فکر کن یه ادم چقدر می تونه عوضی باشه که از کسی خوشش نیاد ولی چون تنهاس نقش بازی کنه که رفیقت

به این جور ادم ها اعتمادی نیست

مثل همون کسی که یه زمانی فکر می کردم رفیق صمیمی ام هست

تنهاا توصیه ای که میتونم بکنم : همونجوری که شما اولویت اون آدم نیستی پس اون هم نباید اولویت شما باشه

با آدما مثل آینه رفتار کن همونجوری باش که باهات هستن

در غیر این صورت تنها کسی که ازش سو استفاده میشه شمایی

دفعه بعد که گفت بیا همو ببینیم بگو کار دارم یه بهونه جور کن

حد و مرز رو باهاش حفظ کن و نامحسوس بهش بفهمون که باید برای تو و وقتت احترام قائل باشه

آدما بدون عکس العمل شما هیچ قدرتی ندارن... انرژیتو حفظ کن🌱

تنهاا توصیه ای که میتونم بکنم : همونجوری که شما اولویت اون آدم نیستی پس اون هم نباید اولویت شما باشه ...

دقیقا درسته بلاخره این هفته آخر باری بود که میشد بریم بیرون چون ماه رمضون شروع میشد و بعدشم که عید تقریبا ۲ ماه نمیشد منو ببینه ولی کنسلش کرد و رفت جای دیگه