بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیزم سلام
اولین مورد که بگم اینه که من کاربر خاموش بودم (عضو هم نبودم) و فقط میخوندم تاپیکای بقیه را ولی الان این را دیدم و وظیفه خودم دونستم یه توضیحاتی بدم
اولا دوستان مذهبی بنده عصبانیت و غیره شما را کامل درک میکنم و حق میدم ولی بگم که صبر برای هدایت و کمک به یک ادم باید در حد زیادی باشه در اسلام مثل پیامبر که روسرشون خاک روبه میریختن ولی توهین نمی کردن و باز هم به کمک و هدایت ادامه میدادن
اون دوستمون هم که گفتن اسلام زن را برده مرد میدونه مشخصه ایشون صرفا یکسری برداشت سطحی داشته که کامل توضیح میدم
اولا - در اسلام اجازه گرفتن 4 زن داده شده درست ولی......در ادامه ایه گفته شد چون نمیتوانید میان انها عدالت را به درستی برقرار کنید به همان یکی کفایت کنید و این عمل فقط با رضایت همسر اول ممکن است که بیشتر هم برای اعراب کاربرد داره پس اگر ایه ای را میخوانید تفسیرش را یا کاملش را بخوانید
دوما گفتن زن کشتزار مرده :
این آیه یک تشبیه زیستی برای بیان نقش زن در تولید نسل است، نه تحقیر کردن او.
علت نزول: برای رد خرافه یهود که میگفت اگر آمیزش به فلان باشد، فرزند ناقص به دنیا میآید.
هدف آیه: میگوید هرگونه رابطه جنسی طبیعی (با رعایت حرام) مجاز است، اما در ادامه تأکید میکند: «برای خود توشه بفرستید» یعنی فرزند صالح تربیت کنید و پرورش دهید.
زن در این نگاه، نه یک ابزار، که مادر نسل آینده و سرمایه آخرت مرد معرفی شده است.
و در اخر هم نمونه احترامی که اسلام به زن میزاره را با قید آیه براتون میزام :
۱. برابری کامل زن و مرد در پیشگاه خداوند:
«إِنَّ الْمُسْلِمِینَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ... أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِیمًا» (احزاب/۳۵)
همانا خدا برای مردان و زنان مسلمان، مؤمن، عبادتپیشه، راستگو، صابر و ... آمرزش و پاداشی بزرگ آماده کرده است .
۲. معیار برتری، تقواست نه جنسیت:
«یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَأُنْثَیٰ ... إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ» (حجرات/۱۳)
ای مردم! ما شما را از مرد و زنی آفریدیم ... گرامیترین شما نزد خدا با تقواترین شماست .
۳. دستور به معاشرت نیکو با زنان:
«وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ» (نساء/۱۹)
و با زنان به طور شایسته و نیکو رفتار کنید .
۴. حقوق برابر برای زنان:
«وَلَهُنَّ مِثْلُ الَّذِی عَلَیْهِنَّ بِالْمَعْرُوفِ» (بقره/۲۲۸)
و برای زنان حقوق شایستهای است همانند وظایفی که بر عهده آنهاست .
۵. استقلال مالی و اقتصادی زنان:
«لِلرِّجَالِ نَصِیبٌ مِمَّا اکْتَسَبُوا ۖ وَلِلنِّسَاءِ نَصِیبٌ مِمَّا اکْتَسَبْنَ» (نساء/۳۲)
مردان از آنچه به دست میآورند بهرهای دارند و زنان نیز از آنچه به دست میآورند بهرهای دارند .
اگر موردی دیگر هست که باید توضیح بدم و فراموش کردم بفرمایید - دوستتون دارم خیلی زیاد