2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان عزیزم سلام

اولین مورد که بگم اینه که من کاربر خاموش بودم (عضو هم نبودم) و فقط میخوندم تاپیکای بقیه را ولی الان این را دیدم و وظیفه خودم دونستم یه توضیحاتی بدم

اولا دوستان مذهبی بنده عصبانیت و غیره شما را کامل درک میکنم و حق میدم ولی بگم که صبر برای هدایت و کمک به یک ادم باید در حد زیادی باشه در اسلام مثل پیامبر که روسرشون خاک روبه میریختن ولی توهین نمی کردن و باز هم به کمک و هدایت ادامه میدادن

اون دوستمون هم که گفتن اسلام زن را برده مرد میدونه مشخصه ایشون صرفا یکسری برداشت سطحی داشته که کامل توضیح میدم

اولا - در اسلام اجازه گرفتن 4 زن داده شده درست ولی......در ادامه ایه گفته شد چون نمیتوانید میان انها عدالت را به درستی برقرار کنید به همان یکی کفایت کنید و این عمل فقط با رضایت همسر اول ممکن است که بیشتر هم برای اعراب کاربرد داره پس اگر ایه ای را میخوانید تفسیرش را یا کاملش را بخوانید

دوما گفتن زن کشتزار مرده :

این آیه یک تشبیه زیستی برای بیان نقش زن در تولید نسل است، نه تحقیر کردن او.

علت نزول: برای رد خرافه یهود که میگفت اگر آمیزش به فلان باشد، فرزند ناقص به دنیا میآید.

هدف آیه: میگوید هرگونه رابطه جنسی طبیعی (با رعایت حرام) مجاز است، اما در ادامه تأکید میکند: «برای خود توشه بفرستید» یعنی فرزند صالح تربیت کنید و پرورش دهید.

زن در این نگاه، نه یک ابزار، که مادر نسل آینده و سرمایه آخرت مرد معرفی شده است.

و در اخر هم نمونه احترامی که اسلام به زن میزاره را با قید آیه براتون میزام :

۱. برابری کامل زن و مرد در پیشگاه خداوند:
«إِنَّ الْمُسْلِمِینَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ... أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِیمًا» (احزاب/۳۵)
همانا خدا برای مردان و زنان مسلمان، مؤمن، عبادتپیشه، راستگو، صابر و ... آمرزش و پاداشی بزرگ آماده کرده است .

۲. معیار برتری، تقواست نه جنسیت:
«یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَأُنْثَیٰ ... إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ» (حجرات/۱۳)
ای مردم! ما شما را از مرد و زنی آفریدیم ... گرامیترین شما نزد خدا با تقواترین شماست .

۳. دستور به معاشرت نیکو با زنان:
«وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ» (نساء/۱۹)
و با زنان به طور شایسته و نیکو رفتار کنید .

۴. حقوق برابر برای زنان:
«وَلَهُنَّ مِثْلُ الَّذِی عَلَیْهِنَّ بِالْمَعْرُوفِ» (بقره/۲۲۸)
و برای زنان حقوق شایستهای است همانند وظایفی که بر عهده آنهاست .

۵. استقلال مالی و اقتصادی زنان:
«لِلرِّجَالِ نَصِیبٌ مِمَّا اکْتَسَبُوا ۖ وَلِلنِّسَاءِ نَصِیبٌ مِمَّا اکْتَسَبْنَ» (نساء/۳۲)
مردان از آنچه به دست میآورند بهرهای دارند و زنان نیز از آنچه به دست میآورند بهرهای دارند .

اگر موردی دیگر هست که باید توضیح بدم و فراموش کردم بفرمایید - دوستتون دارم خیلی زیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواننده خاموش بودی؟نمیدونستی نی نی سایتیا حوصله اینهمه متن خوندن ندارن؟تو یه خط خلاصه کن حرفتو

بعضی مسائل دعوای مادرشوهر و جاری نیست که بشه تو یه خط خلاصه کرد،

لطفا یکم حوصله کنید

خواننده خاموش بودی؟ نمیدونستی نی نی سایتیا حوصله اینهمه متن خوندن ندارن؟ تو یه خط خلاصه کن حرفتو

اگر کم توضیح میدام حق مطلب ادا نمیشد ولی میدم هوش مصنوعی خلاصه کنه اگه خوب شد میزارم

اول به دوستان مذهبی: عصبانیتون رو درک میکنم ولی صبر و مدارا برای هدایت دیگران لازمه، مثل پیامبر که با وجود آزارها، باز هم با مهربانی رفتار میکرد.

درباره شبهه "اسلام زن را برده مرد میدونه":

تعدد زوجات: قرآن اجازه داده ولی بلافاصله گفته اگر نمیتوانید عدالت کنید، فقط یک زن بگیرید. این حکم بیشتر برای شرایط خاص و با رضایت همسر اوله.

آیه "زن کشتزار است": تشبیهی برای نقش مادری و تولید نسل هست، نه تحقیر. این آیه برای رد خرافه یهود نازل شده و در ادامهاش به پرورش فرزند صالح تأکید کرده.

در پایان چند آیه درباره احترام به زن در اسلام آوردم:

• برابری زن و مرد در پاداش الهی (احزاب/۳۵)
  • ملاک برتری، تقواست نه جنسیت (حجرات/۱۳)
  • دستور به معاشرت نیکو با زنان (نساء/۱۹)
  • حقوق برابر زن و مرد (بقره/۲۲۸)
  • استقلال مالی زنان (نساء/۳۲) (در پاسخ به تاپیک اون دوستی که شبهه وارد کرده بود)

سلام ببخشید در مورد اول خب وقتی مرد نمیتونه چرا گفته شده اصلا؟

کاملا واضحه یک مرد نمیتونه عدالت رو رعایت کنه پس علت گفته شدنش اصلا چی بوده؟

مثل این میمونه یک غذای خوشمزه و مقوی رو به یک نفر گرسنه نشون بدن بگن این برای شما نیست برای فلانیه شما نباید بخورین من میزارم اینجا شما مجاز به خوردنش نیستید.

نمیدونم تونستم متظورم رو برسونم یا نه

یا مثلا به یک نفر بگن این ماشین برای توئه ولی نمیتونی سوار بشی ولی اگر گواهی نامه داری سوار شو خب مسلما طرف گواهینامه داره و سوار میشه اینکه طرف گفته این ماشین برای شماست ولی نمیتونید سوار بشید فقط اگر گواهی نامه دارید سوار شید

حالا حکم مجازات عدم رعایت عدالت در ازدواج مجدد و تعدد زوجات برای مردان چیه؟

مردا درصورتی مجاز به گرفتن زن دوم عدالت رو رعایت کنن.

خب هیچ مردی نمیتونه عدالت رو رعایت کنه پس چرا خداوند اصلا در مورد ازدواج مجدد گفته وقتی مرد نمیتونه؟

مردایی که ازدواج مجدد کردن و عدالت رو رعایت نکردن خداوند چه مجازاتی براشون گذاشته؟

ایا عقد باطل میشه درصورت عدم رعایت عدالت؟ که خیر نمیشه.

مرد زندانی و تنبیه میشه؟ که خیر نمیشه.

راه برای گرفتن زن دوم و ازدواج مجدد مرد بازه مثل دور زدن قانون برای ازدواج دوم با ارائه مدارک تقلبی، با گرفتن رضایت همسر با زور، با شهادت الکی و دروغین شهود.

پس منسوخش کنن با این شرایط

مجازات ۸ تا ۱۰میلیونی اونم فقط برای عدم ثبت ازدواج رسمی همین.

کاش بازخواست میشدن که شما به تعهدتون پایبند نبودین پس عقد و باید مجازات بشین چون قرار به عدالت بوده شما رعایت نکردین.

ولی عملا هیچکدوم شامل مرد نمیشه عقد پابرجاست و مجازات هم نمیشه یه زن میمونه با روح و قلب شکسته و داغون که نهایت طلاق بگیره بتونه مهریه اش رو کامل بگیره یا نه

درمورد دوم

دوما گفتن زن کشتزار مرده :

این آیه یک تشبیه زیستی برای بیان نقش زن در تولید نسل است، نه تحقیر کردن او.

به نظر شما تشبیه زیباتری میشد برای زن بهتر نبود؟

بغیر کشتزار؟ نمیدونم درک نمیکنم واقعا