2777
2789
عنوان

ما عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 43 پست
خونوادهم؟؟؟مامانم تا وقتی حالش خوبه اوکیه کافیه یکم از هم ناراحت بشیم تو روم میزنه الانم میگ بگو عرو ...

نمیتونی تا ابد خونه پدرت بمونی

وقتی نامزد کردی سر یک یا ۲ سال باید عروسی کنی دیگه

فردا باردار میشی حالا بیا

اون چی قدرتوو میدونه فقط دروغ نگو

اره قدرمو میدونه خدایی با چیزای کوچیکم ک حتی شده سعی میکنه خوشحالم کنه خودش حالش بد باشع فقط منو میخندونه و ب روش هیچی نمیارع همشم میگ نشد اونجور ک میخاستم خوشخبتت کنم شرمندهتم .... از صبح ک افتاب میزنه میره سرکار تا شب ساعت ۹ بعدم با وجود خستگیش میاد پیشم ک یکم حالمو عوض کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی تا ابد خونه پدرت بمونیوقتی نامزد کردی سر یک یا ۲ سال باید عروسی کنی دیگهفردا باردار میشی حال ...

شرایط عروسیم ندارم آخه اصلا شرایط هیچ چیز جدیدی رو ندارم لااقل پول ی لقمه نون باید داشته باشم برم خونه خودم یا ن¿

والا منم که دخترم،سخته از خانواده پول بگیرم،بعد شما میخوای به زور یه مرد رو وادار کنی،غرورشو زیر پا بذاره،واسه پول؟

با اخلاقی که من از مردا سراغ دارم،چون خودمم خیلی شبیه مرداس اخلاقم،این حالت اتفاقا خوبه،مردی که این طوره،فردا هم نمیذاره،کسی تو زندگیتون دخالت کنه.

زیاد کاری به کارش نداشته باش،تا انشاءالله درآمدش زیاد شه.

کاش دوست میموندید ، عقد نمیکردید

نمیخاستیم ک مجبوری بودش الان .... ی دیت رفتیم خونواده فهمیدن کفتن باید رسمی کنین و عقد کنین حالاعم میکن عروسی میخایم💔

اخه هیچ جایی زندگیم ب دل من نبوده