2777
2789
عنوان

ما عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 43 پست
عزیزم عاشقشم پای همچیش موندم این همه راه نیومدم ک جا بزنم پول خوبه ولی ادمی ک دوسش داری میفهمدت بیش ...

میشه بگی چرا مجبور شدین عقد فوری کنین ؟ رابطه ج داشتین قبل از عقد و خانوادت فهمیدن ؟

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چرا مجبور شدین عقد فوری کنین ؟ رابطه ج داشتین قبل از عقد و خانوادت فهمیدن ؟

ن خیلی سال بود باهم بودیم سنمون کم بود خونواده اون در جریان بودن و تعداد محدودی از دوستای من قصدمون جدی بود کلی برنامه ریزی ک چجوری پیش بره خواهرشم قول همه چی داده بود بهمون .... رابطه جنسی نداشتیم ی دیت رفتیم فهمیدن و مجبور شدیم ب ازدواج فوری حتی همسرم تو دوران دوستی بدون اجازه حتی دستمم نمیگرف در این حد

با مردها نباید زیاد حرف زد. اعصابشون کشش حرف زیاد و بحث رو نداره.طلا داری بفروش بده خرج کنه.

طلا دارم خونواده اش گرفتن برام ... نمیزارن بفروشم که همسرمم میگ خونوادهم گرفتن برات ..

ول کن خانواده اون رو. دندون و پا مهم تره. الان گرمی ۱۹ تومنه. یه چیز کوچیک بفروش به چشم نیاد.

نمیشه هر دری میزنم بسته اس بخدا دارم گریه میکنم نمدونم تاوان کدوم کارمه اخه سنی ندارم من💔

خونواده خودمم نمیزارن همسرمم بفهمه بحثمون میشه میگ بعد عروسی میخام همشون پس بدم خونوادهم

نمیشه هر دری میزنم بسته اس بخدا دارم گریه میکنم نمدونم تاوان کدوم کارمه اخه سنی ندارم من💔 خونواده خ ...

تو طلا رو بده شوهرت، بگو خرجش کن. دیگه میل و انتخاب خودش. نخواست، کاسه داغ تر از آش نشو. میسوزی

زندگی پر از چاله و مشکله. راه حلش مشورت با آدم های دلسوز و عاقله و بعد انتخاب راه های عاقلانه.دنبال ...

من دیگ ته چاه عمیقم دارم دست و پا الکی میزنم😂💔

چجوری پول در بیارم دارم درسم ادامه میدم ولی ارامش روان ندارم روحم خسته اس نمیکشه