2777
2789
عنوان

ما عقدیم

264 بازدید | 43 پست

خانما همسرم تازه رفته سرکارو حقوق نمیگیره و الان نیاز داریم یکی کمکمون کنه و خونواده همسرم پول بهش میدن دیگ کم یا زیاد ماعم خرجی نداریم یعنی خرجی نمیکنم جز چن روز یبار بریم بیرون ی خوراکی بگیریم یا شارژ و نت.... بعد الان همسرم دندوناش خراب شده و ی پاش ضرب دیده هرچی میگم برو دکتر قبول نمیکنه اوتام بهش میگن میگ پول اونارو نمیخام نمیزارع هیچکی کمکمون کنه .... منم تا حالا هیچی ازش نخاستم چون میدونم نداره خونوادهمم درک میکنن اما باید بزاره ک بعضی جاها کسی کمکمون کنه بنظرتون چجوری راضیش کنم حرف بزنم باهاش خسته ام کرده دیگ....؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر میرسه که شما از اول هم انتخابت اشتباه بوده ، چرا با کسی ازدواج کردی که پول نداره ؟

خب دوست بودیم و مجبور شدیم ازدواج کنیم و گرنه خودمونم نمیخاستیم تو این سن و شرایط باشه خیلی برنامه ریزی کردیم اما ی شبع همشون ب باد فنا رفتن

خودت از خونوادت بگیر به عنوان قرضاون غرور داره

خونوادهم؟؟؟

مامانم تا وقتی حالش خوبه اوکیه کافیه یکم از هم ناراحت بشیم تو روم میزنه الانم میگ بگو عروسی کنین اخه م ۲هزارم ندارم شارژ بگیرم عروسی کنم ک چی فردا چی بخورم چی بپوشم چحوری بگذرونم؟!

بیا بیرون بهم بزن این رابطه رو پول فقط خوبه با شوهر پولدار ازدواج کن

عزیزم عاشقشم پای همچیش موندم این همه راه نیومدم ک جا بزنم پول خوبه ولی ادمی ک دوسش داری میفهمدت بیشتر....

اگرم ی زمانی بخام بهم بزنم اصلاااا نمیشهه

من راهکار خواستم چجوری راضیش کنم