2777
2789
عنوان

دوست داری نماز رو شروع کنی😉بیا

49 بازدید | 4 پست

🔶تُسَبِّحُ لَهُ السَّمَاوَاتُ السَّبْعُ وَالأَرْضُ وَمَن فِيهِنَّ وَإِن مِّن شَيْءٍ إِلاَّ يُسَبِّحُ بِحَمْدَهِ وَلَـكِن لاَّ تَفْقَهُونَ تَسْبِيحَهُمْ إِنَّهُ كَانَ حَلِيماً غَفُوراً.(اسراء/۴۴)

⚡️آسمان هاى هفتگانه وزمين و هر كه در آنهاست،

تسبيح خداوند را مى گويند،

هيچ چيز نيست مگر آنكه با ستايش، خدارا تسبیح مى كند، ولى شما تسبيح آنها را نمى فهميد. همانا او بردبار و آمرزنده است.

✅هر كس به زبانى صفت حمد تو گويد بلبل به غزلخوانى و قُمرى به ترانه

✨همه ى هستى خدا را تسبيح مى گويند،

پس چرا انسان که اشرف مخلوقات است،

از اين كاروان عقب بماند؟

سلام دوستان😍

تاپیک شروع نماز داریم

اگر دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بگو تا دعوتت کنم تاپیک نماز😍

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

من هرسال ماه رمضون نماز میخونمنماز صبحم نیم ساعت طول میکشه بعدش کلی دعا میکنم ولی ماه رمضون که تموم ...

سلام عزیزم

چرا رها میکنید

حیفه اخه

دلیلی داره؟

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرسال ماه رمضون نماز میخونمنماز صبحم نیم ساعت طول میکشه بعدش کلی دعا میکنم ولی ماه رمضون که تموم ...

اگر دوست داشتی بگو

شاید بتونم کمکت کنم