2777
2789

سرکار با مانتو کاریم و من نسبنا خوشتیپم چون قدم ۱۷۰ و از از زیر مانتو لباس میپوشم خوشتیپ دیده میشم و بعضی پسرای اونجا خوشگلن یا کلا باهم رودرواسی داریم بعد من برگشت مجبور شوم با سرویس اونادبرم چادر سرم بود قدمم بلنده بهم نمی اومد با یه ماسک سفید ابروم رفت اصن نگاشون نگردم سریع پیاده شدم

خاک توسرم ک اونقد لاغر شدم همش ماسک میزنم ابروم رفت دوست ندارم بیام دیگ سرکار تادعید مجبورم

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره عزیزم .تو نت کلی مدل هست که میتونی با چادر استایل کنی ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

امروز تاپیکا همش شده چادر بم نمیاد خبریه😅

آره ماموریت جدیدشونه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اخه چادر پوشیدن قلق داره عزیزم

همین طور نیست که مثه خاله زنکا رو سرت بندازی

نکته اول روسری زیر چادره باید خوش ایست باشه

نکته دوم گیره روسری باید سفت و محکم باشه

نکته سوم اگه تلق هم بزاری که محشره

اخه چادر پوشیدن قلق داره عزیزمهمین طور نیست که مثه خاله زنکا رو سرت بندازی نکته اول روسری زیر چادره ...

ن بابا روسری سر خودم کج سرکارم میری چهره یه جور بد میشه سیاه نیشی خسته ای وایییی

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

ن بابا روسری سر خودم کج سرکارم میری چهره یه جور بد میشه سیاه نیشی خسته ای وایییی

خدا بیامرزه پدرتو خودتم داری میگی روسریت کج بوده پس چادر گناهی نداشته و اگه قشنگ اصولو رعایت کنیم به همه میاد

اره درکت میکنم نمیدونم تو این کرما چی میزنن که بعد چند ساعت به کل سیاه تر میشیم به نظرم یه مواد اعتیاد اور ریختن تا معتاد شیم هی شارژ کنیم صورتمونو😆