2777
2789
عنوان

بنظرشما من روزه نگیرم عیب نداره

110 بازدید | 15 پست

خیلی لاغرم و ضعیف

حالت عادی همش ضعف میکنم از جامنمیتونم پاشم

🥲

قدم ۱۶۸ وزنمم زیر ۵۰ تقریبا خیلی لاغرم

بگیرم یا نه؟ میرم جهنم اگ نگیرم😐

کاربریمو واگذار میکنم به داداشم خیلی باهم اوکی هستیم مشکلی بایز💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم

با پزشک متخصص مشورت کنید نه نینی سایت

واقعا تعجب میکنم چرا سوالی گه جزو احکامه و پزشک باید نظر بده، چرا از سایت عمومی میپرسید

باور کنید گاهی فتواهای من دراوردی داده میشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

والامن از بچگی تا الان که سی سالمه روهم یکماه گرفتم شاید

یبار سه روز پشت هم گرفتم دوروز تب کردم😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

همینجوریشممیری جهنم🤣🤣🤣شوخی کردم دعوام نکن،🥲🥲

نه دیونه دعوا چیه😍

اگه چاقعا ب سلامتیت اسیب میزنه حرامه بگیری اما اینو باید پزشک تشخیص بده نه خودت

بعدشم خب سعی کن درست کنی این سرایطو ب مرور ن فقط بخاطر روزه بلکه کلا

وقتی میتونی بمرور اوکیش کتی خودتو تقویت کنی که بعدشم بتونی روزه بگیذی خب این ب گردنته که باید انجام بدی

والامن از بچگی تا الان که سی سالمه روهم یکماه گرفتم شایدیبار سه روز پشت هم گرفتم دوروز تب کردم😂

خخخخخ

اگه چاقعا ب سلامتیت اسیب میزنه حرامه بگیری اما اینو باید پزشک تشخیص بده نه خودتبعدشم خب سعی کن درست ...

اره درسته

اگر برای شما ضرر داره ، نباید بگیری.

اگه ضرر نداره باید بگیرین. اگر هم میگیری ، بعد دچار ضعف غیر قابل تحمل میشی، این مجوز نیست که از ابتدا نگیری روزه رو.

باید بگیری ، در طول روز هر وقت دچار اون ضعف غیر قابل تحمل شدی ، بخوری روزه رو. ولی باید بعدا قضاشو بگیری.