2777
2789
عنوان

خانوما خرید سکه ضرر داره

55 بازدید | 13 پست

بهم هدیه یه مقدار پولی داذه شده که خب چیزی که میخوامم باهاش نمیشه باهاش الان خرید نزدیک ۸ ملیونه بهش نیاز ندارم فعلا برم از این سوتی ها بخرم خیلی درصد میان ؟؟؟؟؟؟ من از خرید سکه سر درنمیارم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

ن بهتره چیزدیگه ای هم نمیشه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسیان؟؟؟ ن تقلبی زیاد دارهگوشواره میخی بگیریا شکسته اگر پولت نرسید

از طلافروش میخرم دیگه

اخه پولم به طلا نمیرسه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

اونا سخت میخرن ازت خود دانی

عععع یعنی خود طلا فروش ازم نمیکیره

صندوق طلا میتونی بخری بهترهسکه پارسیان همیشه از طلافروش های قدیمی که مستاجر نیستن بخرید مطمعن هست

کاربرا میگن بخوام بفروشم نمیخرن

عععع یعنی خود طلا فروش ازم نمیکیره

چرابابا میخرن ولی ازجای معتبر بخر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

من دوبار طلافروشی بودم اومدن بفروشن دیدم گفتن نمیخریممیگن تقلب زیاده توش بلید اتیش بگیرن بفهمن نمیکن ...

چقد بده

من خیلی تاحالا سکه پارسیان فروختم راحتم برداشتن ازم ی سریا هم جلدشو بازمیکنن ک مطمعن بشن طلاس و بدلی نیس ولی میخرن اینجوری نیس ک نخرن

از جای مطمعن بخرحتمااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربرا میگن بخوام بفروشم نمیخرن

خود طلافروشی که گرفتی میخره ازت

سکه هایی که توی شهرخودتون توی کارگاه معتبر تولید شدن همیشه خریدار دارن، چون بخاطر پارسیان خودشون رو تو بازار خراب نمیکنن