بهم هدیه یه مقدار پولی داذه شده که خب چیزی که میخوامم باهاش نمیشه باهاش الان خرید نزدیک ۸ ملیونه بهش نیاز ندارم فعلا برم از این سوتی ها بخرم خیلی درصد میان ؟؟؟؟؟؟ من از خرید سکه سر درنمیارم
باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
من خیلی تاحالا سکه پارسیان فروختم راحتم برداشتن ازم ی سریا هم جلدشو بازمیکنن ک مطمعن بشن طلاس و بدلی نیس ولی میخرن اینجوری نیس ک نخرن
از جای مطمعن بخرحتمااا
فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40