2821
2789
عنوان

ریاضی کنکور

64 بازدید | 4 پست

سلام امیدوارم حالتون عالی باشه

من کنکوری ۱۴٠۵ انسانیم، ریاضیم خیلی ضعیفه با کرمی پیش میرم

مثلا مبحث آمار رو تموم کرده گفته برید بخونیدش دیگه مرور کنید ببندید امارو

چطور باید اینکارو انجام بدم؟ چطور مرور کنم یعنی؟ اصلا مرور ریاضی رو بلد نیستم به خصوص این برای کنکوره

جزوه خودش رو مجدد حل کن

یه دفتر a5 بذار یه جورایی خلاصه و فرمول و هرچی خودت فکر میکنی نیازه رو بنویس

و یه سری تست از کل مبحث بزن از کتاب تست یا ازمونت

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

جزوه خودش رو مجدد حل کنیه دفتر a5 بذار یه جورایی خلاصه و فرمول و هرچی خودت فکر میکنی نیازه رو بنویسو ...

یعنی برای هر مبحث جزوه خودش و چند تا تست جدا حل کنم کافیه؟

و اینکه شما میدونی واسه محاسبات بزرگ باید چکار کنم؟ چون اعداد امارخیلی بزرگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی برای هر مبحث جزوه خودش و چند تا تست جدا حل کنم کافیه؟ و اینکه شما میدونی واسه محاسبات بزرگ باید ...

ببین برای مرور کافیه

ولی درحالت کلی تو همزمان با تدریس باید جدای جزوت تست زیاد بزنی

محاسباتم تا جایی که میشه تقریب و تکنیکایی که فقط خود استاد میگه، باقیش تمرین که دستت سریع شه

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..