2777
2789

❎بیاید دم عیدی تاپیک تکونی کنیم❎

هرکی آخرین تاپیکمو گزارش زد، عنوان را لایک کنه؛ منم واسش گزارش میزنم.

😡دروغکی لایک نکنیدا من واقعا دارم واسه همه تونو میزنم😡

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با اجازه اسی جانم❤️🫂😭

آخ بهرام افشاری کاش کنار تختت بودم سرتو میزاشتی رو پاهام تا صبح برات لالایی میخوندم جوجوی من فدات شم آخه چقدر تو کوچولویی عشقممممم فدات شم کاش بتونن راضیش کنم یکم برام جیک جیک کنه تو اینقدری بهرام🤏🤏

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

گاهی یه سری اتفاق هست در زندگی هر شخصی هست که بعد از اون دیگه هیچ چیزی عجیب نیست .

من بعد از فوت پدرم دیگه هیچ چیزی برام عجیب نبود . اونجا بود که فهمیدم حتی آدم گاهی باید با عزیزترین افراد در زندگیش خداحافظی کنه و دیدار را به قیامت بسپره

با اجازه اسی جانم❤️🫂😭آخ بهرام افشاری کاش کنار تختت بودم سرتو میزاشتی رو پاهام تا صبح برات لالایی م ...

بسه دیگه خسته نشدید؟

این مسخره بازیا چیه

یه دیقه میایم سایت فقط اعصاب خورد کنی درست ميکنيد برا آدم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
❎بیاید دم عیدی تاپیک تکونی کنیم❎هرکی آخرین تاپیکمو گزارش زد، عنوان را لایک کنه؛ منم واسش گزارش میزنم ...

مواقفم

اولین پستمو گزارش بزن

کدوم پستتو گذارش بزنم؟

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑

مادرپدری ک بچشون رو آزار میدن عجیب ترین چیزیه ک تاحالا دیدم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
با اجازه اسی جانم❤️🫂😭آخ بهرام افشاری کاش کنار تختت بودم سرتو میزاشتی رو پاهام تا صبح برات لالایی م ...

😂توهم با اون بهرامت اگه ازدواج کردی منم دعوت کن عروسیت

کاربری دست دونفره🙂

بسه دیگه خسته نشدید؟این مسخره بازیا چیه یه دیقه میایم سایت فقط اعصاب خورد کنی درست ميکنيد برا آدم

منم رواعصابمه اه ....یعنی یه ادم انقد بی وجودمیشه مگه

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!