2777
2789
عنوان

کمک

175 بازدید | 27 پست

سلام دوستان دلم از خودم گرفته خیلی حرصی و جوشیم هر مسئله کوچیکی رو برای خودم بزرگ میکنم به نظرتون چیکار کنم که راحت تر زندگی کنم 9 ماه هم هست ازدواج کردم اصلا هم تو زندگیم سیاست ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب های آلبرت آلیس رو بخون عزیزدلم رابطت با همسرت چطوره؟

شوهرم 9 سال باهام اختلاف سنی داره اون از خانواده تقریبا openخانواده من خیلی مذهبی سر همین موضوعات اصرار داره خیلی تغییر کنم و من خیلی اذیت میشم وزنم رسیده به 48از فشارا

افرین که گردن کسی ننداختی تقصیراتو.... سعی کن مشغول کنی خودتو به چیزای دیگه و بیکار نمونی

خیلی دوست دارم برم سر کار ولی با این اوضاع کاری نمیشه نمیدونم خودمو با چی مشغول کنم گاهی هرروز میشینم گریه میکنم

خیلی وقتا نمیشه خیلی چیزارو به زبون اورد ولی پنهون کاری کردن نماز نخوندن و روزه نگرفتنو نقش بازی کرد ...

سعی کن زودتر برای تغییر مثبت در زندگیت اقدام کنی

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
یعنی چیکار کنم؟من شوهرمو وزندگیمو دوست دارم

عزیزم گفتم تغییر مثبت نگفتم جدایی خدانکرده

برو پیش یه روانشناس

رابطتو باشوهرت خوب کن سعی کن یه جاهایی کوتاه بیای و آستانه تحملتو ببری بالا

زندگی زناشویی با گذشت هس ک پایدار میمونه

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
عزیزم گفتم تغییر مثبت نگفتم جدایی خدانکرده برو پیش یه روانشناس رابطتو باشوهرت خوب کن سعی کن یه جاه ...

چند بار خواسته زندگیم بهم بخور خیلی میترسم خیلی اینجا تنها و غریبم نه دوستی نه کسی خیلی وقتا میخوام با کسی درد ودل کنم ولی کسی نیست خیلی سخته استانه تحمل رو ببری بالا