2777
2789
عنوان

تصورم از ازدواج این نبود پشیمونم خیییلی

| مشاهده متن کامل بحث + 64119 بازدید | 730 پست
خودم باید درستش کنم خودمون چجوری ولی

بیشتر زوجها یه درونگرا یه برونگرا به هم میفتن دیگه اون که عوض نمیشه باید ببینی خودت چجوری هستی باید مدیریت کنی رابطتون رو .

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به مرور بهتر بشه اما توقع نداشته باش خیلی از شخصیت اصلیش فاصله بگیره آدمای درونگرا زندگی باهاشو ...

نه اوایل خوب بود

الان بدتر شده نمیدونم چرا من کاری کردمم

۳۷ ساله دیگ تغییر نمیکنه

و اینکه مشخصه بااین سن مثل پسر ۲۵ ساله رفتار نمیکنه نازنازی صحبت نمیکنه و ...

بهترین راه اینه خودت زیاد پیام و زنگ بزنی

بالاخره میبینه مشتاق صحبتی شاید همراهیت کنه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
یادمه منم همینجوری بودم حرف برای گفتن نداشتم و شوهرم همش فکر میکردم میخام خیانت کنم اما کم کن درست ش ...

من اخلاق دارم طرف خودش چیزی نگه منم نمیگم

یبار بهم گف من حس میکنم مزاحمت میشم بهت زنگ بزنم

من ۲۵ اون ۳۷

خب خیلی فاصله سنی دارین چه خبره

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

منم مشکل شمارو داشتم، من خیلی پر انرژی و شاد و خندون و خیلی هم حرف میزدم شوهرم اصلا چیزی نمیگفت، سه ماه نامزد بودیم یه زنگم نزد دیگه بهش گفتم چرا زنگ نمیزنی، یا پیام میدادم میدادم میدادم اون فقط میگفت ها، یا ن، یا اره، یه کلام جوابم میداد فقط، بعد از عروسی هیچی نمیگفت، همش سرش داخل گوشی بود، منم کلافه میشدم و عصبی، یه دفعه نگا میکردم تا نیستش داخل خونه، تا رفته بیرون بدون خبر، ، ولی خداروشکر بعد از گذشت دوسال و نیم بهتر شده ولی اینم بگم منم خیلی آروم تر شدم درحدی ک یکی زیاد حرف میزنه کنارش پا میشم، یه خوبی ک داره اینه دیگه زیاد پشت حرف نمیاره

نه اوایل خوب بود الان بدتر شده نمیدونم چرا من کاری کردمم

با توجه به سنش خیلی توقع رفتارای هیجانی نداشته باش ازش

و اینکه از الان عادت کن هر مسئله ای اذیتت کرد باهاش در میون بذاری باور کن خیلی مساعل با حرف زدن درست میشن