2777
2789

من از بچگی با دختر خالم بزرگ شدم

اختلاف سنیمون 1 سالو 6 ماهه کلا

نمیدونم چرا حس میکنم خیلی بهش وابستم

مث خواهرم میمونه برام

بقیه رو میبینم بدشون از دخترخاله هاشون میاد😐برام عجیبه

چطوریه بعضیا بدشون میاد؟ چرا این یکی مث خواهرم هست؟ البته من تک فرزندم شاید بخاطر اینه تک فرزند بودم و این از بچگی باهام بوده مث خواهرم دوسش دارم؟

البته اینم بگم بعضی وقت باهم بحث میکنیم ازشم متنفر میشما ولی باز دو روز بعدش هیچی ته دلم نیس باز دوسش دارم😐😂

الان سوال من اینه بعضیا کلا همیشه بدشون از دخترخالشون میاد

علت اینکه من مث خواهرم میدونمش چیه اصلا چرا بدتون از دخترخالتون میاد؟

یه دخترخاله دارم انقد حسوده کاتیم کلاَ

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و دختر خالم چن ماه اختلاف داریم خیلی همو دوست داشتیم مث خواهرای دوقلو بودیم از وقتی نامزد کرد دور شدیم و الان دیگه ارتباطی باهم نداریم

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

و منی که در حسرت دختر خالم💔

اش دهن سوزی نیس که حسرت داشته باشه

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞