2777
2789
عنوان

مهمون نمیاد خونمون

196 بازدید | 29 پست

خانوما ما جز با خانواده ی خودمون با هیچکس رفت و امد نداریم

مهمونی نمیریم و نمیاد

من ی دوست دارم اون فقط با بچه هاش میان و میرن سالی یکبار هم دورهمی دوستام

همسرم اصلا مایل به رفت و امد نیست حتی با خواهر برادراش هنوز من رنگ یکی از همکاراشم ندیدم محیطشون مردونست

خودش اصلا رفیق صمیمی نداره

ولی با هم خونوادگی همه جا میریم تا حالا با جمع جایی نرفتیم

الان پسرم اسم مهمون و مهمونی میشنوه از ذوق پرمیکشه

به نظرتون کار همسرم درسته یا نه

ی تازه واردم✋ تایپک قبلیمم نترکیده 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت همچنین شوهری داری منم متنفرم از رفت آمد خانوادگی و اقوام منم دوست ندارم دلم نمیخاد کسی بیاد ...

من اذیت میشم مخصوصا زمستونا خیلی دلگیر میشه

خب مدل ادم ها با هم فرق میکنه. بعضیا واقعا حوصله روابط با ادم ها رو ندارن. بعضیام عاشق مهمون بازی هستن. ما خیلی اهل مهمونی و دورهمی بودیم ولی اینقدر همه چی گرون شده با همه قطع ارتباط کردیم

در انتظار گودو
رفت و امدا ک کلا کم شده..اما ادم حداقل خواهر و برادرش رو برا خودش میزاره دیگه

حالا خواهر برادراش خوبن ولی بیشتر خونه مادرشون همو میبینیم بیشتر عیدا اذیت میشم فقط میریم خونه چندتا خونواده ی من و تمام

کلا بقول دوستان کم شده ما هم آنچنان مهمونی نداریم خواهر برادرام بیشتر خونه بابام میبینم آنا واسم سخت نیس با چند نفر که خواستم آشنا بشم چنان ضربه ای زدم که حاضرم دایره ارتباطات کم باشه ولی آرامش داشته باشم

خب مدل ادم ها با هم فرق میکنه. بعضیا واقعا حوصله روابط با ادم ها رو ندارن. بعضیام عاشق مهمون بازی هس ...

منم دوست دارم مهمانیرو ولی شوهرم نه زیاد فقط یکی دوبار تولد گرفتیم

حالا خواهر برادراش خوبن ولی بیشتر خونه مادرشون همو میبینیم بیشتر عیدا اذیت میشم فقط میریم خونه چندتا ...

وای خواهرشوهرهای منم اصلا ما رو خونه شون دعوت نمیکنن فقط میان خونه مادرشوهر اونجا ما رو میبینن. کلا از وقتی عروسشون شدم یک بار رفتم خونه خواهراش

در انتظار گودو