2777
2789
عنوان

پسرای شهرمون

385 بازدید | 50 پست

نمیدونم شهرشماهم اینطوریه یا نه ولی توشهرما تقریبا 90درصد پسرا دارن با پول باباشون عشق وحال میکنن عمل بینی میکنن به تیپ و استایلشوون میرسن یا دائما درگیر ماشینشونن ولی برعکس دختراش دارن به معنای واقعی خودشونو پاره میکنن تا به یه درآمدی برسن و مستقل بشن

انگار دخترا دارن چند برابر پسرا سختی میکشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این ازمایش تایید شده که نسل جدید پسراشون تستستورنشون کم شده برای همین پرنسس شدن🗿

😂🤣

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ولی خانواده حمایت نکنه نمیشه ازدواج کرد

اگه با نظرم مخالفی یا با تاپیکم حال نمیکنی ،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی یا کامنت بزاری #دیکتاتور_نباشیم😌❌️ اینحا یه سایت آزاده اما دلیل نمیشه حق اظهار فضل تو هر تاپیکی داشته باشی گاو عزیز🐄من شدیدا صلح طلبم و آغازکننده دعوا نیستم اما اگه تیکه میندازی یا بی ادبی میکنی انتظار نداشته باش درست جوابتو بدم یا سکوت کنم😉🤏🏻👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن..

این ازمایش تایید شده که نسل جدید پسراشون تستستورنشون کم شده برای همین پرنسس شدن🗿

کروموزوم y در خال انقراضه در اصل😂استادمونم گفت

پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))

ولی خانواده حمایت نکنه نمیشه ازدواج کرد

حرفتون موافقم

ولی بد نیست پسرا هم یه تکون بدن خودشونو

مردای قدیم حتی اونایی که ندار بودن،میرفتن کشاورزی یا کارای سخت شده باشه یه قرون درارن

پسر میشناسم فقط داشت راجع ماشین مادرش و خونه پدرش میگفت یعنی هیچ هنری از خودش نداشت! خب این مرد چه بدردم میخوره وقتی خودش یجا عین پرنسس نشسته و منتظره با ارث خانواده زن بگیره.

اینقدر هم پرو هستن تا ببینن شاغلی بیشتر بهت میچسبن،این بیشتر از ازدواج شباهت به یه معامله است

نمیدونم زندگی براما دخترا واقعا سخت شده یا خودمون داریم سختش میکنیم

حس میکنم دخترا کلا خانواده دوست ترن و بیشتر قدر پول رو میدونن

پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))