2777
2789
عنوان

پدر شوهر و مادرشوهر!!!!

1511 بازدید | 79 پست

سلام..این تاپیک صرفا برای درد دله

من اخر تابستون عروسیمه و پدر شوهر یه اپادتمان داده بهمون که قرار بود کاغذ دیواری کنن به هزینه خودشون و قرار بود من‌یه هفته دیگه برم تا بریم بپسندیم تا اینکه امشب خودشون رفتن و پسندیدن و تمام! بدون اینکه منو ادم حساب کنن...شوهرمم تا بش گفتم بگو مغزپسته ای نزنن اول یکم عادی بود و بعدم عصبی شد و دیوونه شد ک اونا رو من فشار میارن توام فشار میاری و کآغذ دیواری از من مهم تره و شوهرتو له میکنی و همراه من نیستی و همش فشار به من میاری و من نمیتونم چیزی بگم چون خونه اوناست و پول اوناست و کلیم چیز بهم گفت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت گلم ...سال دیگه عوض میکنی ...یک ساله اول زندگی انقففدر زود میگذره ...حتما شوهرت چیزی بهشون گفته ..اونا ام حرفی زدن عصبی شده 

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

با عرض معذرت ،ولی راست گفت ،این لطفیه که دارن در حقتون میکنن،و خونه خودشونه،شما نمیپسندی میتونید برید خونه اجاره کنید 

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بعدن خودت عوض کن .‌برو خداراهم شکر کن به مستاجری نیفتادی...وپدر شوهر عوضی هم داشته باشی هر دفه میری خونش به ازا هر لقمه که میخوری صد تا حرف برات دربیارن ..‌سال یه بار هم مجبور باشی خونه عوض کنی...

چه بد😔 بالاخره خونه شما هست باید شما و همسرت تصمیم بگیری

دفعه اولشون نیس تو همه چی دخالت میکنن..ما ماشین میخواستیم با پول خودمون بخریم ۱ هفته شوهرم طول داد تا به باباش بگه! انگار اون باید اجازه بده هی میگفت صبر کن امروز اخلاقش خوب نیس امروز نمیدونم فلانه..شوهرم این اجازه رو بشون میده..تا بش میگم مامان بابات دخالت میکننم قاطی میکنه

خب عزیزم حالا چون خونه ی اوناست شما یکم راه بیا.شوهرتو تحت فشار نزار.بهش اتفاقا محبت کن بزار طرف تو باشه.تو به روش بیار اما نه مستقیم.

مثلا بگو من ک این کاغذ دیواری رو دوسندارم اما بخاطر شما چیزی نمیگم.که تو اذیت نشی

یه جوری بگو که هم بفهمه ناراحتی هم اینکه منت بزلری سرش با محبت

هیچ چیزی ام ارزش نداره ک سرش شوهرتو اذیت کنی 

اونم الان شرمندته و زیر بار فشار خانوادش

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه