2777
2789
عنوان

یعنی همه پسرا اینطورن

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 26 پست
بله،شوهر من بعد عقد گفت نیمخوامت بعدم بهم گفت خراب اگه خراب نبودی شوار ماشینم نمیشدی درصورتیکه خودش ...

جدا شدی؟

فرمانروایی ک همدل مردم خویش نباشد سیه روزتر از همیشه سرنگون خواهد شد پس از قول من به جباران این جهان بگویید که از ظلمت خویش حتی پلاس پاره ای به گور نخواهند برد... "کوروش بزرگ"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قول به ازدواج پیش پا افتاده ترین دروغ رایج برای نزدیک شدن به یک خانمه!!!

حقق تا ابد

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مگ میشه رو حرف و قول هرکسی حساب کرد ؟؟؟؟

ترفند همشون همینه ب بهانه ازدواج ب دخترا نزدیک میشن....

اینم بگم همه پسرا اینطور نیسن م خودم اول دوست بودیم بعد ازدواج کردیم پسریم ک بخادت تو دوران دوستی هیچی ازت نمخاددد

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

قول به ازدواج پیش پا افتاده ترین دروغ رایج برای نزدیک شدن به یک خانمه!!!

همیشه حق گفتی تو همه تاپیکا

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

منم با یه آقایی سه ماه تو رابطه بودم روز آخری بزور خودشو بهم میچسبوند ، منم کات کردم چون فهمیدم قصدش ازدواج نیست ، تازه ازدواجم باشه میخواد بزنه تو سرم که اره یادته چه راحت پا دادی ، حتما برات عادی بوده

چرا بعد عقدطلاق گرفتین ینی؟

داریم جدا میشیم چون ایشون یه فرد خودشیفته بود اوایل رابطه خیلی محبت میکرد عشق میداد توجه میکرد،و همون اول رابطه هم گفت من زود مبام خواستگاریت خودشم منو دیده بود،بعد ۴ ماه دوستی عقد کردیم،بعد عقد دیدم کلا رفتارش تغییر کرده،انگار همون ادم نیس تو اجتماع خودشو یه طور دیگه نشون میداد ولی واقعیتش یطور دیگه بود نه تنها برای من برای همه،و سردی میکرد اواخر با من،ازش توضیح میخواستم طفره میرفت ولی بعد بهم گفت من حسی ندارم بهت،نقش بازی میکردم خسته شدم از نقش بازی کردن دوست ندارم،تو اگه ۱۰۰درصد دوسم داری من ۲۰ درصد دوست دارم و الان ۴۰ روزه نه منو دیده نه زنگی زده انگار ادامس خریده بود،منم مهریمو گذاشتم اجرا و کارمون افتاده دادگاه بله

منم با یه آقایی سه ماه تو رابطه بودم روز آخری بزور خودشو بهم میچسبوند ، منم کات کردم چون فهمیدم قصدش ...

کافیه فقط یه بحث و جدلی پیش بیاد همونو میزنه به سرت که فلان بودی و ...

شوهر منم اینطوری بود هی امتحانممیکرد با خطای مختلف بهم پیام میداد عکس فیک میزاشت ک ببینه من جواب میدم یا نه

تو تماس تصویری هی ازم میخاس سی نمو بهش نشون بدم ولی اصلا نشون نمیدادم

یا بهم میگف بیا ماشینم بریم دور بزنیم نمیرفتم میدونیتم برم بهم دست میزنه اخرشم میگه نمیخوامت

از همه درساس قبول شدم اومد گرف😂

شوهر منم اینطوری بود هی امتحانممیکرد با خطای مختلف بهم پیام میداد عکس فیک میزاشت ک ببینه من جواب مید ...

یعنی یک بار هم سوار ماشینش نشدی ؟ کجا همو میدید؟