بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
بی پول داریم تا بی پول!تاپیک میزنند که طرف هیچی نداره، مطلقا هیچی نداره، اونجا من میگم چرا با بی پول ...
این حرف رو باید قبل از ازدواج زد و طرف رو راهنمایی کرد بعد از ازدواج خیلی حرف بدیه
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
نمیدونم اینایی که مد نظرشونه حقوق چند صد میلیونی از کجا میارن خب ما زمانی که ازدواج کردیم انقدر پول ...
یا حتی با حقوق سی تومن اول همین امسال یک خانواده میتونست نیازهای ضروریش رو برطرف کنه اما الان با همون به زور باید فقط مواد غذاییش رو تامین کنه اونم در حد بخور و نمیر