2777
2789
عنوان

سردی همسرم بعد عروسی و بارداری

423 بازدید | 13 پست

منو همسرم سالها عاشق هم بودیم جونمون برای هم میدادیم هنوزم همینطوره ما دوران دوستی طولانی داشتیم اونموقع ها یادمه چقدرچت میکردبم باهم یواشکی همو میدیدم و چقدر خوش میگذشت و دلتنگ میشدیم الان یکسالیه که عروسی کردیم از بعد عروسی دیگه انگار همه چی عوض شد از رابطه جنسی گرفته تا بیرون رفتنا و هرچیزی اما رابطه عاطفیمون پابرجاس الان سه ماهه باردارم شوهرم حتی میترسه نزدیک من بیاد از استرس اصلا نمیتونه کاری کنه ابنجور خودم عذاب وجدان دارم براش منم بخاطر ویارم اومدم خونه مامانم اصلا نمیتونم کاری کنم استراحتم خیلی ناراحتم حس میکنم دور شدیم ازهم😔😔البته دائم تلفنی صحبت میکنیم باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل ازدواج همه چی شیرین تره

سروسامون گرفتن یکمی سردی و یکنواختی هم میاره ودردسرهایی هم به دنبال داره

دنیا اینطوریه یه چیزی میده یه چیزی میگیره

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

درکل دلم حسو حال اونموقع رو میخواد

ما۹ماه باهم نبودیم چیشد؟ول کن جان جدت واسه چی بین عذاب وجدان گرفته

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ای کاش من یکذره از خوشبختی تورو تجربه میکردم بعضیا خیلی بدبختن بخدا ،ماهم ادمیم دعت کن برای دل منم توام بعد از زایمانت درست میشه رابطتتون ایشالله

بلاخره همه چیز درست میشه

ترسیدم فکر کردم شوهر آدم بعد ازدواج سرد میشه🙂😂😂😂عادیه عزیزم اتفاقا چون دوست داره نمیخوام این ماها رابطه داشته باشه بعضی مردا انقد خودخواهن فکر نمیکنن درد داری میخوان نزدیک شن

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

حس میکنم نحوه دوست داشتنشون فرق کرده میدونی. دیگه فقط حرف نیست

عمل هم هست برای همون خیلی حرف رو جدی نمیگیره

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

دقیقا همینه وقتی ازدواج میکنی همهچی عوض میشه

چون کنارهمین دلتنگی کمتره

الان نزدیکت نمیادمشخصه دوست داره خیلی

شمام یکم اروم باش

الان حساسی بیشتراذیت میشی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مام اونموقع عقد بودیم روزانه مکالمه داشتیم اخر شب پیام و .......بعد ازدواج در دسترس هستی کم تر میشه ولی عمل کردن بیشتر میشه تا حرف زدن .وقتی بارداری همسر من اینطور بود اصلا درخواست.....نداشت ولی همه کاری میکرد این عمل مهمه بچه بیاد اینقد ذوق کنه کمکت کنه .موقع ک بچمون دنیا اومد ب جا اینکه بچه ببین دنبال من میگشت مامانم بهش گف نمیخای بچرو ببینی 🤣

قبل ازدواج همه چی شیرین تره سروسامون گرفتن یکمی سردی و یکنواختی هم میاره ودردسرهایی هم به دنبال داره ...

دقیقا همینجوریه اونموقع همش استرس بهم رسیدنمون داشتیم اما روزای خیلی قشنگی داشتیم اما الان انگارهمه چی یکنواخت شده